Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çalımbay: ''Puanla ayrılabilirdik..''
Alt 24.01.2011, 00:28   #6
ZECOLD
Yeni Yiğido

ZECOLD - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ZECOLD isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Çalımbay: ''Puanla ayrılabilirdik..''

Alıntı:
kareas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hoca kusura bakma ama bu oyun anlayışıyla ne sizin kariyerinize bir takımı şampiyon etti tacı takılabilir nede istenilen arzu edilen yerde takım ligde kalabilir.hayrettinin çıkması oyun planımızı bozdu demek inan çok sığınılması gereken bir durum değil.sizden biz baheneler üretmenizi istemiyoruz.biz sizden sizin adınıza öncelikle cesur futbol oynatmanızı ve sahada koşan mücadele eden,takım ruhunu yakalamanızı istiyoruz.korkak futbolla ne sizin kariyeniz şaha kalkabilir ne de sivasspor istediğini alabilir.bu oyun hiç şık değil.
Arkadaşım kim ne derse desin yazdıkların % 100 doğru. Maçı izlerken herkes Farklı şekilde yorumlayabilir ama olan şuydu ceza sahasının ön bölgesine kadar rakibi bekledik. pres denen şeyden haberleri varmı bilmiyorum. biraz laliga izlesinler bi fikir edinebilirler. orta sahada ayhan bi sağa bi sola tekrar sağa baktı bi an yola çıkıp trafiği kontrol ettiğini düşündüm. az daha ayhandan bir gol daha yiyecektik ayhanın kariyerinde kaç golü var bilmem ama yüzdesinde sivasspor önemli bi yer edinecektii. (5-3) ampülü sallandırmıştı..Gerçi golu servetten yedik ama olsun (hagi) farkı işte. rıza hoca belki servetin orada ne işi var Allah Allah demiştir kim bilir. Arkadaş rıza hoca beni bugün deli etti içimden geleni yazacam. Sırf sistemsizliğimiz ve ek olarak ve galatasarayın adı bizi yendi. ne var bu kadar tedbirli olacak sen küme düşme hattındaki takımsın, sahada basmadığımız yer bırakmamamız lazımdı. tabi adam biçerek değil her izlediğimde lanet okuyorum çok sert futbol oynanıyor bundan nefret ediyorum.(bunu bizim takım için söylemiyorum türkiye ligi böyle. yanlış anlamaya müsait tipler heryerde olduğu gibi burdada mutlaka vardır merak etmeyin önemsemesem takımı yorum bile yazmazdım.)
futbolcular alışamadı uyumsuz denilebilir bu önemli bi bahane olsada her fırsatta topu dikmek bu bahanenin arkasına sığınmanın da yetmeyeceği gerçeğini gösteriyor aslında.defansta 3 pas bile yapılamaması buna örnek belkide. futbolculardan ne isteniyor bilmiyorum riskli oynamamasını mı?. bence oynamalılar defansta ve orta alanda pas yapmayı denemeliler. pas yapılmadan ilerde çoğalabilen bi takım varmı ki ?hadi düşünelim.. ilerde çoğalamayan bi takımda sürekli atak yicektir normal olarak. stratejinmi bu abi.. gol yemeyimi bekledin nie açıyosun o zaman takımı. zamanında açıp oyuna ortak olsana. (bülent uygun abimiz gibi ibb maçında tüm takımı kale önüne dizmek değil bahsettiğim.)transferler iyi hoşda kralı olsa sistemin işlemezse o adam orada varlık gösteremez. galatasarayın futbolu umrumda bile değil ama bence şuanki kadronun doğru oynatılması halinde puan bile alamayacak bir kadro bugün sahadaydı. Ama nitekim Adı bize Yetti. Bana kalırsa bu 3 büyük fobisini yenmekte en çok zorlanan takım konumuna biz düşüyoruz gibi. Rıza hocam bu kadar geriye yaslama takımı buna saygı gösteremiyorum. son olarak bizim tunustan alınan forvet eneramo için şunu söyleyebilirim orta sahası iyi bir takımda gol kralı olur. bu türkiyedede mümkün tabi eğer nerden başlamak gerektiğinin farkına varılabilirse. takım hiçmi iyi bişey yapmadı ?? sorsuna ben anlamam kardeşim diyerek noktalıyorum düşme hattındaki takımız puan alamıyorsak hatice ne kadar güzelsin demenin bi anlamı yok. ee sonuçta galatasaray sizde haklısınız..
ZECOLD isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ZECOLD'a Teşekkür Ediyor...