Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: GELİP BU SİTEDE AHKAM KESEN SÖZDE SİVASSPOR
Alt 24.01.2011, 04:41   #2
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1504 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: GELİP BU SİTEDE AHKAM KESEN SÖZDE SİVASSPOR

Değerli kardeşim...
Yazdıklarına kısmen katılıyorum. Ama ahkam kesmek demekde ne demek buna katılmıyorum... Bir insanın gidecek gücü var gitmeyecek gücüde. Kaldıki biz maçlara gidemiyoruz diye ahkammı kesiyoruz. Yada maça gitmiyoruz diye siteyedemi üye olmayalım. Böyle bir şey yok. Kimimiz Karstayız Kimimiz Almanyada. Unutmaki bu tarz sitelere üye olanların bir çoğu dışarda yaşayan Sivasspor sevdalılarıdır.
Fakat diğer söylediklerinde haklısın. Şu an saat 5 buçuk ben Seyrantepedeki maçı seyrettim (keşke seyretmeseydim) ve acil olarak Ankara arabasına bindim ve şimdi burdayım. Emin ol taraftarda gelse maça bir gurup haricinde diğerleri gelmesede olur. Orta tarafın ön kısmındaki o pırıl pırıl gençler olmasa bizleri bağırtıp çağırtan olmayacak. Diğerleri senin tabirinle bol bol (o ortamdan nasıl görüyorsa) ahkam kesmekle meşguller. Ordaki genç arkadaşların site yöneticisi BOUN kardeşimle beraber şahsım adına ben çok teşekkür etmek istiyorum. Adamlar stadı yıkıyor bizim ses eriyip gidiyor. Biz bağırmaya başlayıncada (demekki sesimiz bayağı kuvvetliymiş) hemen protesto etmeye başlıyorlar.
Sözün özü değerli kardeşim biz ne taraftarlığı biliyoruz. Nede ahkam kesmeyi. Ayrıca şunu bu vasıtayla belirtmek istiyorum. Allah bana bir daha bana Seyrantepede maç izlettirmez bu şekilde olursa. Tam bir re-za-let.....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...