Canlı gözlemdir
Eneramo Kesinlikle hazır değil. Onun hazır olmasına daha bir kaç hafta var diyede kesinlik şerhi koyuyorum. Ama eğer bize ısınırsa çok iş yapar gömleği kaliteli bu herşeyinden belli oluyor ama maalesef hazır değil. O direkte patlayan topu gol olsaydı ne olurdu.
Tomas Rada Gördüğüm kadarı ile (çünkü bayağı bir uzaktık zemine) çok agresif bir yapıya sahip. Ama bence vasat bir oyuncu gibi geldi. Orta sahamız bu maçta iyi çalışamadı ne hikmetse şu takıma orta sahadan top aktaran olmadı. Az bişey çalışınca gol pozisyonuna giriyoruz. İşte iş burda bitiyor. Onun için daha kaliteli bir ön libero-orta sahaya ihtiyacımız olduğu kesin. Birde Mendonça yı izlemek lazım.
Grosickiİşte yıllarca özlediğimiz ve aradığımız bir oyuncu. Bakın adam lisan bilmiyor memleket bilmiyor ve bize geldi. Ve iyiki geldi.. Bu adama iyi bakın eğer ipleri eline alırsa belini kırmayacağı defans adamı olmaz. Yerine göre kanat değiştirmesi top sürerken özellikle defansa yaptığı omuz hareketleri enfes. Bayıldım adeta.. Fakat fiziksel olarak biraz zayıf gibime geldi.
Navratil Benim çok hoşuma gitti. Yere sağlam basıyor riske girmiyor. Eliyle koluyla hareketler yapmıyor aşırı derecede itiraz etmiyor. Kafa toplarında çok iyi. Benim çok hoşuma gitti.
Korcan Geleceğe yatırım yapacaksak bonservisini almamız lazım. BAzı arkadaşlar hala 1.5 yıllık kiralık olduğunu unuttular ama neyse. İlk dakikalarda biraz top sektirdi ama ben onu tedirginliğe bağlıyorum. İyi kaleci 1. kaleci olmak için Ramoviçle çekişirler.
Kadir Yeni transferimiz

Kadir değil ama ben yinede yazıyorum onu buraya. Çok olumlu oynuyor. Çok uzaklar Aslantepeye gelmemdeki sebeblerden biride onu canlı seyretmekti. Tabi yeni transferleride. Ama onun bu mücadelesini azmini kimse görmemezlikten gelmemeli. İnşallah uzun yıllar bize hizmette bulunur.