Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: GELİP BU SİTEDE AHKAM KESEN SÖZDE SİVASSPOR
Alt 24.01.2011, 13:59   #23
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: GELİP BU SİTEDE AHKAM KESEN SÖZDE SİVASSPOR

Yiğidobaytar58'e bende kısmen katılıyorum.
Buradan Site yöneticilerine bir çağrıda bulunmak istiyorum. Aynı zamanda bu bir görevdir.

Galatasaray-Sivasspor maçını izlerken dikkat ettinizmi bilmiyorum. Maçı anlatan spiker,o kadar tek taraflı anlatım yaptıki sinir oldum. Adam Galatasaray gol atsın diye adeta yalvardı. Hatta bir ara " Sabri topu yanındakine verse,Arena'da tarihi gol alacaktı,diyerek hayıflandı durdu. Ayrıca,ofsayıt diye kesilen Sivasspor atakları ve benzeri atakların tekrar gösterimi bile olmadan hızlıca geçildi,ama Sabri'nin ceza sahası dışında düşmesini (faul bile yoktu) defalarca tekrarladı durdu. Gelin bir form açıp bu konudaki tepkilerimizi yayıncı kuruluşa bildirilem. Yiğidobaytar 58'in dediği gibi klavye taraftarı olmayalım,Sivaslının gücünü gösterelim. Eğer bu yanlı yayın başka şehirlerde olsaydı şimdiye çoktan ayağa kalmışlardı ve yayıncı kuruluşu açıklama yapma zorunda bırakmışlardı.
Haydi göreve...
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı favori58'a Teşekkür Ediyor...