Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yayıncı kuruluşun yanlı duruşu
Alt 24.01.2011, 16:23   #5
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yayıncı kuruluşun yanlı duruşu

Ben sadece dün oynanan maçı anlatım tarzlarından değil bütün maç anlatımlarından şikayettçiyim, hatta bu konuda kendilerine aylar önce bir de e-mail gönderdim ve sadece maç anlatmalarını talep ettim, yanlarına bir yorumcu alarak haksız ve yanlı yorum yapmalarının yanlış olduğunu belirttim, çünkü her yorum da bir taraf olma durumu söz konusudur ve maalesef bu yorumlar hep bizim aleyhimize oluyor. Sonuçta Lig Tv için belli bir abonelik ücreti ödüyoruz ve sadece maç izlemek istiyoruz, orada saçma sapan yorumlar yapacak ikinci bir sunucuyu dinlemeye ihtiyacımız yok.

Bu şahıslar Trabzon maçı anlatırken de bir coşku içerisindeler sormayın gitsin, TeoFilo transferinden sonra başlayarak aylarca her maçta mutlaka Sadri Şener'in ne zor yolculuk şartları altında gidip de onu transfer ettiğini vs. anlata anlata bitiremediler. Jaja gibi beceriksiz bir oyuncuyu öve öve bitiremiyorlar, bunları her maçta mutlaka yapıyorlar, amaç bazı takımların reklamını yapmak elindeki oyuncuların değerini arttırmak.

Bir pozisyon için bile spor yazarları ağır çekimde izleyerek farklı farklı yorumlar yapabiliyorken, maç esnasında bir şahsın orada oturup kendi isteği doğrultusunda yorum yapması gerçekten çok antipatik bir durum.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...