Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gelip bu sitede ahkam kesen sözde Sivasspor
Alt 25.01.2011, 00:39   #50
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1324 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Gelip bu sitede ahkam kesen sözde Sivasspor

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bukonuda fikrimi belirtmek isterim..Umarım ktü bir ornek olmaz..En saygı duyduğum taraftar kendi şehrinin takımını destekleyen taraftardır.Samsunsporun Samsunspor olduğu yıllar(kazadan once) benim 10-15 yaslaramına denk geliyor...Kaleci fatihlerin rahmetli mete kasap muzaffer leri seyrettiğimiz yıllar..Samsunspor üst sıraları zorladığı yıllardı..Kupa finali bile oynamışlardı Sakaryasporla..gerçi bu çıkışları çok fazla dewam etmedi ama ligin zirwesinde epey bi kaldılar..Türkiyenin zemin olarak en iyi stadlarından birine sahiptiki bazı milli maçlar Samsunda oynandı...Şimdi Samsunspora bakın nerelerde ne yapıyor.Kaç yıldır süper lige donemiyorlar...Bunda şehrin ekonomik gücünün elbette büyük bir etkisi wardır ama üzülerek tesbit ettiğim we gordüğüm bizzat Samsunlu kardeşlerimin ve arkadaşlarımın ağzındada duyduğum gerçek şudurki ...Bir çok Samsunlu kendi şehrinin takımı yerine kendi blgesinde kalan Trabzonsporu tutmayı desteklemeyi seçmiştir...Şimdi burada şu sorulabilir..Kendi şehrinin futbol takımı warken we zamanında bu takım tawan yapmısken her türlü imkanlara hatta bir çok anadolu kulubunun sahip olamadığı imkanlara kawuşmuşken neden oyle bir tercihe gerek duyulur ki? Baştada belirttiğim gibi en saygı duyduğum en sewdiğim taraftar kendi şehrinin takımını tutan taraftardır..en sewdiğim takımda Bursasporumu bir kenarıya koyarak buradada her daim soylediğimiz gibi Sivasspordur..Takım olarak gerisi beni çok fazlada ilgilendirmiyor En büyük dileğim Sivası tek yumruk halinde Sivassporun arkasında gormektir...
vay kardesim ozlemistim seni yaaa yine aramizdasin sagol dusucelerin icin malesef heryerde var hainler kendi ozunu unutanlar misal benim bir arkadim bile bana dediki utanbmadan fb sivas maci olsun fb yi tutarim bende allah belani versin dedim daha konusmuyor aramiyorum dogrumuyum degilmiyim