Soğuk havalarda futbolcuların kendilerine dikkat etmediğini belirten Çalımbay, maçtan sonra verilen bütün izinleri kaldırdığını söyledi...
Sakat oyuncuların durumun sorulması üzerine Çalımbay, 1 günlük iznin ardından Sivas'a geldiğinde, oyuncularının bazılarının rahatsızlandığını öğrenince şok olduğunu söyledi.
Şu anda sakat ve hasta oyuncular nedeniyle 13-14 kişilik kadroyla antrenman yaptıklarını belirten Çalımbay, soğuk havalarda futbolcuların kendilerine dikkat etmediğini belirterek, şöyle konuştu:
"Bundan sonraki bütün izinleri kaldırdım, maçtan sonra verilen bütün izinleri kaldırdım. Önemli bir durum olmadıktan sonra kesinlikle hiçbirine izin vermeyeceğiz. Sakatlardan Hayrettin, inşallah iyileşir, çünkü Galatasaray maçında kötü bir darbe aldı. Şimdi evinde istirahatte, maça yetişeceğine inanıyorum. Sedat ve Abdurrahman'ın oynayacağını zannetmiyorum, bu hafta da öyle geçeceklerdir, önümüzdeki haftadan itibaren bu arkadaşlarımız da takıma katılacaktır. Onun dışında Dennis İvanovs 1 aya yakın yok, Pedriel'in durumu belli değil, hastaneye gitti, geldiğinde durumuna bakacağız."