Cevap: Sivasspor'dan Yıldız'a uyarı
yorumların hepsini okudum herkesin görüşü ortak 2 kişi degişik düşünüyor bence onlarda duygusal davranıyor.beyler m yıldızın sivasspora verecegi bişey kalmadıgı gibi bide takımda huzursuzluk çıkarıyor.2 senedir ne yaptı herkes biliyor buda yetmedi diger 3 oyuncumuzuda ayartıp adam dövmeye kalktı.şimdi kim hangi hakla bu adamı savunuyor.yönetim bir ona birde ermana çok aşırı tölerans verdi halende veriyor.ikiside takımın en kötüleri.yok efendim 3 kişi tutuyormuş mehmeti ya kardeşim onu ben bile tutarım kaleye dönemiyorki topa vursun.kaldıki her forveti defans oyuncusu tutar bu iş böyle siz bakmayın serveti kimse tutmadı bizim kazmalardan.oda görevini yaptı.aklımızı başımıza getirdi.rıza hocayı kutluyorum ama çooook geç kalınmış bir karar en dogrusu yedek bekletmeli forvette ihtiyacımız olursa oyuna katılmalı kaptanlık filanda alınmalı.yeni oyuncularımız çıo isabetli allahtan bunlara çokta mahkum degiliz artık.bunlardaki kastım sedat mehmet erman ve birazda apo.hayrettini bunlardan ayrı degerlendireceiz sonuçta o bizim bir parçamız...
|