Cevap: Maçı değerlendirelim
Çok garip bir maç izledik..Sahada çok mücadele vardı ama Antalya'nın 1-2 pozisyonu hariç doğru dürüst pozisyonda yoktu...Alltan ısıtma neden zamanında çalıştırılmadı anlamış değilim;sahanın karlı olması bize değil Antalaya'ya avantaj sağladı...Yeni transferleri izlmeye koşan tarftar sahada rakibin 1-2 pozisyonundan başka hiçbir şey göremedi..1 puanın gitmesine mi yanayım;o havada ayaklarımızın buz tutmasına yanayım...İnanın sahada hiçbirşey yapamadık..Acaba tam kadro oynasaydık pozisyona girermiydik diye düşünmüyorda değilim ama böyle bir sahada Barselona da oynasa ne kadar poziysona girer di bilemiyorum...Gerçekten maç bırakın top sürüp pas vermeyi yürümenin de zor olduğu tamamen karlı sahada oynanadı...Hepimizin umudu Grosecki ilk yarı 1 pozisyon hariç sahada kayboldu..Eneramo ne zaman ilk olarak topla buluştu hatırlamıyorum..Çünkü genellikle Deniz'in markajında kaldı..Cihan Kibar Feyzo gibiydi;o da sahada kayboldu....M. Yıldız maça kısa kollu formayla çıkmasına rağmen takımda en çok mücadele eden 2-3 oyuncudan biriydi..Defansımızda bilhassa Navratil çok iyi mücadele etti..Rada da fena değildi..Kağan ilk yarı ilk maça çıkmanın ve tecrübesizliğinin kurbanı oldu..Rakip oradan çok atak yapı..Bir tanesinde de Murat da topu ıskalayınca kalemizde golü gördük..Kadir hafta içi fazla antreman yapmamasına rağmen sahanın tartişmasız en iyilerindendi..Kaleci Korcan fena değildi;elinden geleni yaptı...2.yarı maça sonradan giren Kamanan futbolu bırakmış,jübile yapmış futbolcular gibiydi..Enaramo 2. yarı ilk yarıdan biraz daha iyidi;uzktan bir vuruşunu kaleci kurtardı...Gerçekten çok yazık yiğido sahada yeni trasferlerin ne yapacağını merak ediyordu ama malesef karla kaplı zemin futbol oyanamamıza izin vermedi...Yeni gelen oyuncuların umarım uyum sorunu bir an önce giderilir..Bu maçta golü atmasına rağmen Erman da hiç iyi değildi;sol taraftaki Kağan'a ilk yarı hiç yardım etmedi...Rıza hoca bu maçta M. nas kullanmayı neden düşünmedi?Keita oyuna girdikten sıonra sivasspor daha iyi mücadele etti;acaba Keita 2. yarının başında sahaya sürülseydi sivassporun mücadele gücü artmaz mıydı?Bu maçta keşke Suarez olsaydı;belki Kamanan'ın yerine oynatılır ve takıma daha faydalı olurdu..Puan puandır yenemiyorsan yenilmeyeceksin...
|