Maçta göze çarpanlar : ?
Herşeyden önce meteoroloji günler öncesinden haftasonu kar yağışını haber vermesine rağmen neden önlem alınmamıştı anlamadım. Alttan ısıtmaysa alttan ısıtma o da olmuyorsa saha çekersin brandayı olur biter.
Hakemin ta Allah belasını versin.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Antalya daha diri oynadı. Sol taraftaki zayıflığımızı maçın başında çok iyi değerlendirdiler. Nerdeyse tren ettiler.
Bizim futbolcularımız ömürlerinde ilk defa kar görmüş gibiydiler. Yeni transferleri anlıyorum da eskilere pek anlam veremedim. Yani Antalyalı futbolcular da hergün kar görmedikleri kesin.
Tamam zemin oyunu etkiledi ama karşı tarafı da en az bizim kadar etkiledi. Sadece ikinci yarının başında çok güzel oynadık. Sonrasında top bile vermediler bize. Antalyanın kalecisi bir ara o kadar hareketsiz kaldı ki kendince ısınıp durdu. Adama top gittiği yoktu.
Maçın Yıldızı Kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ?
Valla Mehmet Yıldız sahanın her tarafındaydı. Geriden top çıkarılmasında eleştirilen Mehmet hem geriden top çıkardı hem de ilerde top tutmaya çalıştı. Gerçekten çok koştu.
Ve Kadir... Bu çocuk gerçekten hakkını veriyor. Şu an takımımızın en kötü bölgesinin orta sahamız olduğunu düşünüyorum. Ve orta sahayı ayakta tutan da Kadir...
Maçta göze çarpanlar : ? Yeni transferlerimizi nasıl buldunuz?
Yeni defanslar biraz fazla top sektirdiler gibime geldi. Gerçi hem sağda hem de solda çok zayıftık. Belki onunda etkisinden olabilir. Biraz fazla yük bindi üzerlerine.
Enaramo'yu kar çok etkiledi. Ayakta zor durdu. Hatta baktı ayakta olmuyor bir ara yerde de çırpınıyordu
Ama ilerde çok can yakacak bu oyuncu. Kesinlikle kendini belli ediyor.
Kamil'i söylemeye gerek bile yok. O da kardan çok etkilendi. Çok hızlı futbolcu. Bu hafta Bursa'yı şaşkına çevirirse şaşırmamak lazım.
Korcan gerçekten iyiydi. Yediği golde bence onun hatasından ziyade defans hatasıydı.
Mendoza'yı göremedik zaten. 85 de girdi 90 da oyun bitti
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
1 puana sevindiğimiz bir maç oldu. Bakalım karsız yağışsız maçlarda daha iyisini umuyoruz.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
Eğer Rıza Hoca birazcık şu forumu takip etseydi Kamanan'ı oyuna alma gafletinde bulunmazdı. Adamın verdiği bişey yok. Artık bundan sonrası da yok. Kamananın Sivasta geleceği kalmamıştır.
Keita'yı ve Mendoca'yı oyuna almakta gecikti diye düşünüyorum. Zaten orta sahamız çökmüş durumdayken keşke daha önce hamle yapsaydı.
Eskişehirliler Rıza hocayı fazla defansif oynatıyor diye eleştiriyorlardı. 2 maçtır haklı çıkıyorlar. Oyunu çok fazla geride kabul ediyoruz. Buna önlem alması lazım.
Bu Mendoca'yı 5 dk oyun için mi taaa Brezilyalardan alıp geldik.