Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 31.01.2011, 15:08   #8
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

[QUOTE=essahtan yiğido;688020]
Alıntı:
fatihcan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya arkadaşlar bana birisi bu maçın izahını anlatsın maçı izlemedim ama sizin yazdıklarınızdan sivasın bir şey yapmadığını anlamadım... sahayla ve rakiple mücadele ettik diyorsunuz.. arkadaşlar zeminle bizim değil antalyanın mücadele etmesi gerekirdi antalya ilk defa bu kadar soğuk bu zemin kaplı bir sahada oynuyordurr... sivasın alışık olması laZIM BU HAVALARA DEMEKKİ TAKIMDA MÜCADELE ETMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELİŞMEDİİİ ...[/Q

biz stadda çoooook şaşırdık sivassporlu hemen hemen bütün futbolcular düşe kalka oynuyorlardı antalya ise daha çok ayakta kaldı.adamlar bizden daha çok alışıktı sanki kara..acaba bu adamlar karda mı antrenman yaptılar diye düşündük...
maçın analizine gelince saha zemını berbat oldugu için grosıckı cihan erman gibi fizik gücü değilde teknik özellikleri on plana çıkan oyuncular hiçbirşey yapamadı...eneramo garıbım ilk defa kar gormüş gibiydi.abartısız söylüyorum saha tertemiz olsaydı rahat alırdık bu maçı..takımımız iyi yolda sabır....

bu arada alttan ısıtmalı sahamız var ama bi halta yaramıyor..2 puanımızın gitmesinden başka
alttan ısıtma büyük bir ihtimalle hava raporuna göre açılmadı çünkü cumartesi öğleden sonra sivas ta yoğun kar yağışı olacak dendi vede oldu maç başlamadan önce ve bittikten sonra dışardaa 15 cm kar rahat vardı ki bu ısıttılıp eritilirse sha çamur olacak vede bahara kadar zemmin berbat bir hal alıp bozulacak tı bunun için açılmadı büyük ihtimal yani
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla