Alıntı:
bykaram Nickli Üyeden Alıntı
gardaşlar kımsenın bursayı kucumsedıgı yoq ama bursa top oynamadan mac kazanıo ornegın bız galatasaraya kök söktürdük ama bursa macında gs daha ıı oynadı kazanamadı balıktan goller buluo bursa yoqsa top oynayarak mac kazanmıyor bızım ılk mactada bız oynadık 80 de balıktan bı kafa vurdular mac koptu ıste bursa bunu ıyı yapıyo top oynamadan mac kazanıyo bunu engellersek bız bursadan 3 puanla donerız zaten hakem de bızım tarafımızdan oluck gorursunuz bu sene ts sampıyon yapmaya calısıyorlar onun ıcın bursa-sivas macı kılıt mac gorursunuz
|
Türkiyede spor kamuoyunun bir çoğu Süper ligimizde takım oyunu oynayarak maç kazanabilen takımın Bursaspor olduğunu soylüyorlar...Her mewkide oynayan futbolcunun alternatifi en az kendisi kadar iyi ve süper ligde kabul goren futbolcular...Bütün bunları Bursasporlu olduğum için yazmıyorum ama top oynamadan maç kazanıyor dersen(son 3 maç hariç)size katılmam..Ben değil bir çok insan katılmaz.Çok üst düzey futbolmu oynuyoruz elbette hayır...Ama süper ligde oynayarak kazanan takımlardan biri Bursaspor..Bunu ben değil genel kamuoyu soylüyor...Objektif bakıldığında bunu gorebilirsiniz..