Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Site Yenilenmeli..
Alt 02.02.2011, 17:12   #7
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Site Yenilenmeli..

site iyi fakat yönetiminde bir problem var sanırım mesela bu hafta bursa macı var ben bu macın hakemını bu sıteden ögrenmek istesem bursaspor-sivasspor adlı konunun içine girip sayfa sayfa bakmam gerek bugun bır arkadasımız bır konu acmıs bu hafta kı mac ıle ılgılı gercekten ıyı analız etmıs ve yazmıs bu konuyu ben gunduz cep telefonumdan sıteye gırerek okudum malum cep telefonundan konuya cevap yazmak biraz zor bundan dolayı akşam eve gelınce konuya yorum yapmak istedım bırde baktım kı bu konuda dıger konunun ıcerısıne atılmıs yanı artık sıtemız paket konu uygulamasına gecmıs fakat bence becerememiş eskı halını almasını istiyorum gunduz baktıgım konulara aksam yorum yapmak ıstıyorum fakat konuyu bulamıyorum ve ıyıce sogumaya basladım siteden bence benım gıbı dusunen bırcok ınsan var bugun rıza hoca bursa macıyla alakalı bır basın acıklaması yaptı bu olaya kımse konu acmamıs nede olsa oraya atılacak diye düşündü galiba
bakalım bu yorumu gören yöneticiler ne yapacak
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58akif34'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...