Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 3 Haftalık Zorlu Dönemeç
Alt 02.02.2011, 23:45   #6
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 3 Haftalık Zorlu Dönemeç

Sivassporun oynayacağı her maç final niteliğinde olacak;büyük takımlarla ve puan cetvelinde üst sıra yer alan her takımdan alınacak her puan ekstra puan olarak hanemize yazılacak...Geçen yıl Muhsin Hoca döneminde 2. devre Manisaspor ve Denizli'den alınan 3 puan,D.bakırdan alınan 1 puan sayesinde ligde kalmıştık..Çünkü D.bakır ve Denizli birebir rakibimizdi..Onlardan alınan 3 puan bize büyük avantaj sağlamıştı..Eğer Sivasspor bu 3 maçtan 3 puan yerine 0 puan alsaydı belki de küme düşmüştü..Onun için ben diyorum ki sivasspor bundan sonra oynayacağı her maçta puan almak için mücadele etmeli;alınacak her puan bizi daha yukarılara taşıyacaktır...Açılan başlıkta belirtilen 3 maçtan en azından 3-4 puan alabilmeliyiz..Bu haftaki Bursa maçından alınacak 1 puan bile sivasspor için çok büyük önem taşımaktadır..Her maç kendi içinde çok zordur...Sivasspor iyi futboldan ziyade puan alınacak futbolu tercih etmelidir..Unutmamalı ki rakiplerimizde ra transfer dönemimizde iyi transferler yaptılar..Yapılan transferleri en iyi ve en çabuk uyum sağlayan takımlar ligde kalmada büyük avantajlar sağlayacaklar..Kadroların genişliği avantajını hangi takım daha iyi kullanırsa ilerleyen haftalarda daha yukarılarda kendine yer edinecektir..Alınan tarnsferleri uyum sorunu yaşayan takımların malesef bu ligde kalma şansları hiç yok..Biz 7 tane oyuncuyla Konyaspor ise 12 tane yeni oyuncuyla anlaştı;Konya takımı neredeyse ilk 11 de 8-9 tane yeni oyuncuyla oynuyor..Bunun avantajmı yoksa dezavantajmı olacağı ilerleyen maçlarda belli olacak..Bundan 3 yıl önce Kocaelisporda 13-14 tane yeni oyuncuyla 2. ayrıya başlamış çok da başarılı maçlar oynamış ama aldığı puanlar ligde kalmasına yetmemişti..Bucasporda çok sayıda oyuncuyal anlaştı;onlarda ilk 11 de 6-7 tane yeni oyuncula oynamaya hazırlanıyorlar..Biz ise büyük ihtimal her maçta en fazla 4-5 tane oyuncuyla oynuyoruz..Bakalım lig sonunda hangi takım avantaj yakalayacak..Sivassporda transfer edilen 7 oyuncudan 4 tanesinin(Rada-Navratil-Grosecki-Slovak kaleci )Doğu Avrupa kökenli olması bizim takım için uyum açısından büyük avantaj olduğunu düşünüyorum..Sandronun da bu ligde 3 yıl oynaması yine avantajımız...Bir tek Enaramonun takımla uyumunun çabuk olması kalıyor..İnşallah onu da bir an önce başarırız..Sonuç olarak ligde kalmamızı bence bu 3 maç değil diğer rakiplerimizden alacağımız puanlar belirleyecek diye düşünüyorum..Her maç final;her maç stresli geçecek ;en fazla puanı toplayan takımlar kümede kalacak..Lig uzun bir maraton ama zamanda su gibi akıyor...Birde bakmışız ligin son hafatsına gelmişiz;inaşallah bu yılda süper ligde kalırız ve seneye süper ligde mücadele ederiz..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...