Cevap: ♦__Maç Anıları__♦
buda ilk maça gidişimle ilgili.muhtemelen ilk yada ortaokuldayım.bizim ev şimdiki vali konagının orda etembeyin parkının yanunda.öndeki caddeden gelin arabaları paşa fabrikasına giderler günlerden pazar bi sürü dügün var bizimde gelin arabasının önünü kesme ekibimiz tabi ki.neyse o gün şanslı günümüzdü iyi para yaptık sıra paraları harcamaya geldi.6 -7 kişiyiz mahalledeki arkadaşlar sinemaya gidecez yalçın sinemasına 3 filim birden devamlı matina.baktık filimleri begenmedik yıldız sinemasına bakmaya gidiyoruz yolda yanımızdan bi taksi geçti kırmızı beyaz bayraklarla süslenmiş bagırıyolar sivasspor falan diye.anladıkki maç var dedim hadi oglum sinemayı boşverin maça gidelim hem bi biletle iki kişi gireriz kalan parayıda harcarız daha çocuguz.arkadaşları ikna ettim ve gittik maça önce kapıdaki adama sorduk pazarlık yaptık abi 7 kişiye 3 bilet alsak olurmu.adam tamam dedi.zaten taraftarın çogu koca koca adamlar beleş girerken 7 tane çocuga 3 bilet çok bile.neyse 3 bilet aldık kalan paraya baktık biraz var ordan baktık köfteci var girişin orda .hiç unutmuyorum 2 tane tam düremeç aldık.çekildik kenara açtık ve 2 ekmegi 7 ye böldük içindekileri paylaştık pek adil olmadı ama bu paylaşım hakkımıza düşeni ööle bi yedikki aç kurtlar gibi..girişte kenardaki çeşmelerden suyumuzuda içtik ve içeri girdik hangi maçtı sonuç ne oldu hiçbirini hatırlamıyorum ama artık bu maçtan sonra devamlı maçlara gider olmuştuk
|