Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Düşman takımla rakip takım olgusunu idrak edebilirsen aradaki farkı anlayabilirsin..Eskişehir kocaeli sakarya antalya ve dahilinde diyarbakır Bursanın düşmanı değildir...Ne takım nede taraftar anlamında...Rakip taraftarlar ve takımlardır...Bursanın bir tek düşmanı vardır..B.Jimnastik kulubüdür..Bunu her iki tarafta benimser ve dile getirir..Senin mantığınla anadoluda herkes herkesin düşmanı oluyor...Oldu olacak birde Sivasspor yazsaydın..takım bırakmamışsın.....
|
sen kime hikaye anlatıyosun eskişehire küfürler saydıran kocaeli taraftarına maç çıkışı saldıran biz değiliz diyarbakırın küçücük çocukları taşlayan biz değiliz
trabzonluları televizyonda kışkırtıp bursa sokaklarına çıkartıp saldıran biz değiliz karşıyaka taraftarları deplasmana giderken görüp onlar aşağıya indikten sonra saldıran biz değiliz karşıyakaya beşiktaşa her maç küfür eden biz değiliz bursa- antalya maçında antalya taraftarı ile atışan biz değiliz stad dışında antalya taraftarına saldıran otobüslerini taşlayan biz değiliz helee adanademir olaylarını anlatma o taşlar o sopalar biber gazları olaylar hala gözümün önünde tv den izlemiştim her maç fenerbahçe galatasaray ve beşiktaşa küfür eden fenerbahçe beşiktaş ve galatasaray maçlarından sonra onların taraftar otobüsünü ve takım otobüsünü taşlayan biz değiliz sakarya maçlarını hatırlarım sizin sakaryaspor takım otobüsünü taşlar ve taraftarlarıyla atışırdınız ranızda hepbir husumet ve düşmanlık vardı.eee altay kaldı altayda karşıyakanın dostu diye dışladığınız ve küfür ettiğiniz bir takımdır dolayısıyla bu takımlar ile sizin aranızda düşmanlık ve husumet vardır Saymadığım Açıklamadığım kaldımı beni bu kadar yordun ya

zaten dedim ya düşman olmadığınız takım kalmadı diye

ayrıca sivasspor yazsaydın demişssin biz kimseyle düşman olmayız biz siz değiliz anladınmı !!!