04.02.2011, 14:04
|
|
|
Yiğido
127 Mesajına 246 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Sivaslılar Sitesini canladırmak
Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Alıntı
Üyelik konusunda Aynı şikayeti başka birindende aldım Lütfen burdaki yöneticilerle bu konuda iletişim kurunuız.
Siyasi parti tutulduğuna inanmıyorum Yöneticilerin Her Sitenini kuralları vardır Silincede kurallara uyulmadığının göstergesidir Küsüp gitmek küçüklüktür asıl büyüklük Düşüncelerini ifade etmendir Küsüp gidenler ise bir nevi onların amaçları karşısında yeniliyor bunu da unutmayın Kaçtım kurtuldum demeyin.
|
Valla sizin girdiğiniz siteden haberiniz bile yok. Ben vakti zamanında üye olmuştum sitenin ismine bakaraktan. Ama baktım ki site isminin ağırlığını kaldıramıyor.
Her isteyen istediği siyasi görüşü destekler. Karışamam. Ama çıkıpta site üzerinden pervasızca karşıt görüşleri eleştirip kendini bi halt sanamaz.
Biri çıkar Malik Ecder Özdemir şöyle böyle. Geçmişteki CHP iktidarında Sivas'a şöyle yapıldı böyle yapıldı. Şu adam böyle Sivas sevdalısıydı.
Biri çıkar AKP şöyle böyle. Hükümet sütten çıkmış ak kaşık. Yapılmaya başlanmayan plan aşamasındaki icraatları oldu gibi gösterir.
Öbürü çıkar Doğan başkan da Doğan başkan. Bunun gibi daha bir sürü abuk subuk partizan partizan açıklamalar. Keşke dedikleri gibi olsa herşey.
Ya bize ne şu partiden bu partiden. Şu adamdan bu adamdan. Sitenin ismiyle ne alakası var. Konu Sivas olmasına rağmen hala şunu bunu ön plana çıkarmaya çalışıyorlarsa yazacak yoruma zaten gerek yok.
Savundukları adamlar hangi bir zaman ortaya çıkıp genel başkanlarına hitaben "arkadaş bizim ortak paydamız Sivas. Sizin partileriniz veya genel başkanlıklarınız bizi bağlamaz, aslolan bizim memleketimiz ve oraya yapılacak olandır. İktidarsan memleketime yatırımı yap, muhalefetsen memleketime yapılana destek çık" diye birliktelik gösterebilmişlerdir. Veya böyle durum olabilir mi. Yok.
O yüzden sivaslılar.net yerine chp.sivaslılar.net, akp.sivaslılar.net, bbp.sivaslılar.net gibi yan bölümler açılsın
Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Alıntı
Gerçek manada Sivaslı Olan İsmi Sivaslılar Olan Siteden Küsüp gitmez Eğer Küsüyorsa Sivası Sevmiyor Sivasın Sorunlarına Umursamıyor demektir.
Az da Olsa Sivası seven Kişi sivaslılar Sitesene gelir veya Üye olur Hepinizi bekliyorum.
|
Biraz da sapla samanı ayırt etmek lazım. Şimdi bu siteye girmeyenler Sivas'ı sevmiyorlar öyle mi. Siteye üye olanlara Sivas sevdalısı sertifikası veriliyor da bizim mi haberimiz yok yoksa.
Siteye girilmesi için böyle talepleri de yeni duyduk. Neler görecez daha.
Düzgün dikkat çekici bir site olsaydı eğer, sizin kaç gündür her konuya yazdığınız aynı mesajınızlara katlanmamıza sebep olmazdı. Zaten sizin de insanları siteye çekme gibi çaba içinde bulunmanıza gerek kalmazdı.
|
|
|