Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Neler yapabiliriz?
Alt 04.02.2011, 23:30   #6
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Neler yapabiliriz?

Alıntı:
emre41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün vicdanı olan herkes taktir eder ki, hakem Fırat Aydunus bizim hakkımızı gaspetmiştir. Nizami golümüzü vermemiş, Eneramo'nun her dokunuşunu faul olarak çalmış, Sercan'a hiç dokunulmamış pozisyonunda tereddütsüz faul çalmıştır.

Bu hakemlerle lig bitmez muhabbeti yaplır her sene. Ligi bilmem ama bizim bitirilmeye çalışıldığımız kesin. Sadece burada yazmak çare değil. Bir şeyler yapmalıyız.

Ne yapalım? Taraftar grupları toplanıp şehrin göbeğinde bildiri mi okusun? Federasyona ve lig tv'ye mi yürüyelim? Fırat Aydunus'a bir şekilde tepki verlim...

Haksızlık karşısında dilsiz şeytan olmayalım. Evvela site adminlerini göreve çağırıyorum. Bir organizsyon bir fikir...

Mehmet Akif der ki "hak, hakkımı istiyorum diyenin değil, hakkımı vermiyorum diyenindir."

Hakkını vermeyen tüm Sivaslıları önce bir fikir etrafında toplanmaya, daha sonra da bu fikri eyleme dökmeye davet ediyorum.

Tepkimizi nasıl koyalım sizce?
Kardeş bu akşam resmen hakem bursanın amigosu gibi maç yönetti. Bu akşam oyuncularımızın alın terleriyle hak ettikleri puan resmen gasp edildi.Dediğin gibi birlik olup bunlara tepki koymak lazım
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fatih585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...