Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Neler yapabiliriz?
Alt 04.02.2011, 23:22   #13
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Neler yapabiliriz?

Ağzından kuş tutsan federasyona yaranamazsın..Düşenin dostu hiç olmaz..Haftaya bakın Trabzonspor maçına kimi atayacaklar;sivasspor sezona Rıza hoca ve bu transferlerle başlayabilseydi herhalde takım bu durumda olmazdı..Hakemi hep suçluyoruz da bizim de kaçırdığımız çok sayıda pozisyon var..Büyük takımlara karşı ancak bu kadar pozisyona girebilirsin;yakaladığın zaman atacaksın başka şansın yok;atamazsan golü yer ve maçı da verirsin...Bundan sonra oynanacak her maç bizim için final değil dünya kupası finali netileği taşıyor..Karşımızda değil Trabzon Barcelona da olsa Milan da olsa çıkıp oynayacaksın ve kaznaksın;kazanamıyorsan yenilmeyeceksin..Sivasspor gerçekten bundan sonra daha zor ve stresli maçlar oynayacak;puan aslanın ağzında değil midesinde olacak...Medya ve federasyon için artık sivasspor hiç önem taşımıyor onlar bir zamanlar üç büyüklerin belalısı olan bir takımı düşürmek daha önemli diye düşünüyorlar..Sivasspor camiası tarftarıyla yönetimiyle ,basınıyla kenetlenemezse bu ligden kesin düşer..Bizim bizden başka dostumuz yok...Takımda yavaş yavaş oturmaya başladı..İnşallah bundan sonraki maçlar hep lehimize olur...Ligdeki rakiplerimiz şu anda ellerini oğuşturmuş bizim maçların sonuçlarını keyifle izliyorlar..Sivasspor yönetimi de mutlak basın açıklaması yaparak federasyona hakemlerle ilgili gerekli mesajı vermelidir...Sivasspor sahipsiz değildir;olmamalıdır..Bu takımın ligde kalacağına yürekten inanıyorum yeterki yönetim-taraftar-futbolcu-teknik ekip kenetlenmesi sağlansın..Son olarak şu üzüntümüde belirteyim sitede ;sitede maç skorlarında bazı arkadaşların onlar kendini iyi biliyor bursasporun farklı skorlarla maçı rahat kazanacağını yazmışlar;o arkadaşlar inşallah sivassporun oynadığı futbolu ve gösterdiği mücadeleyi gördükçe utanmışlardır;şahsen ben ben onların yazdığı skorlara çok üzüldüm;sivasspor tarftarı ne olursa olsun hangi takım rakip olursa olsun maçın sonucunu bu şekilde düşünmemelidir..BU TAKIM LİGDE KALACAK BEN BUNA YÜREKTEN İNANIYORUM;İNANMAYANLAR BU ŞEHRİ VE BU TAKIMI BIRAKSINLAR...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...