Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı
Bende bu maçı stadta izledim. Benim en çok ağrıma giden olay ise, maç sonrasında Bursaspor futbolcularının maraton tribününde yeşil-beyaz-şampiyon-bursa vs. tarzı bir tezahürat yerine tribünlere "kıskananlar çatlasın" tezahüratı yaptırmalarıydi. Futbol adına sahada hiçbir sey ortaya koyamayan bu şımarık futbolcu topluluğunun ayaklarının yere basması gerekir. Bursa seyircisi ise sonuç odaklı düşünürse bu sene şampiyonluk hayal olur kanımca.
|
Eywallah kardeşim...Bazı olaylar warki hareketi bir werdiği anlamı daha fazladır..Bu wermiş olduğun orneğin aynısını Diyarbakır maçındada yaşadık ...Bizim Bursada tribün anlamında çok çeşitli gorsel etkinlik ve tezahurat gorebilirsin.We dahilinde bu etkinlikleri bir tek maç olarak algılama.. Kıskananlar çatlasını ben Bursada gittiğim galip geldiğimiz her maçta duydum..Yani bunun Sivasa karşı yapılmış bir tezahurat olmadığını ben biliyorum..Ama kendimi Sivassporluların yerine koyup olaya baktığımda oradanda sanki bana yapılmış gibi geliyor..Sende haklısın..Diyarbakır orneğini sakın yanlış anlamayasın..bizler Diyarbakır maçında maç başından sonuna dek terorist başı malum kişiye küfürler ettik TÜRK bayrakları açtık bir gün sonra bütün Türkiye medyası Bursalılar Diyarbakıra küfür etti diye yazdı...Bir tek Bursalının ağzından Diyarbakır ile çıkmamışken..eee Benim istiklal marşımı oturarak ve ıslıklyarak protesto eden kişi değil Diyarbakırlı Bursalı bile olsa küfrederdik..Wermiş olduğum orneğin birbirleriyle uzaktan yakından bir ilgisi olmasada YANLIŞ ANLAŞILMA konusunda iyi bir ornek olduğunu düşünüyorum..