Alıntı:
SivasZara585858 Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim bize küfür ettiniz diyoruz biz bunu söylüyoruz farklı yerlere çekme yok diyarbakır örneği yok kıskananlar çatlasın pankartı normal her maçta açıyoruz falanda filanda HAYDİ ALLAH AŞKINA .... gerisini getirmeyeyim BU TEZAHÜRATALARA NE DİYOSUN artık trabzondan farklı değilsiniz gözümde ! tabi bu sözlerim sana değil kardeşim sen objektifsin gerçek bir futbol taraftarısın yanlış anlama  ama taraftarınıza öyle diyemeyeceğim kusura bakma hep dost olarak yaklaştık ama bursa taraftarından beklenileceği gibi küfür yedik çok yazık ! Bursa Taraftarı Budur Arkadaşlar maçtan önce dile getirmiştim zaten küfürbaz taratarın tekidir demiştim saygılar  Anti Trabzon-Kayseri-Bursa sizlerin inadına bu ligde kalacağız 
|
Küfürün bahanesi olmaz..Nedeni de olsa bahanesini kabul etmem..Haklısın..Sivasta bir kaç maçtır Bursaya küfür edildiği soylendi bu forumda ..Ne kadar doğru bilmiyorum ama doğrulandı bu...ben bunu sana karşı bahane olarak sunmuyorum..Sadece ortada bir sebep yokken Bursa taraftarı buna alınıp tepki wermişler olabilirmi diye soruyorum..Adamlar kendilerine edilen küfürleri duyup oyle hareket etmiş olabilirler..Ama tekrar soylüyorum kim ne yaparsa yapsın ben küfürü ne sawunurum neden bahanesini kabul ederim...Bizim taraftan edilen küfürleri elbetteki bende taswip etmiyorum hele bu Sivas olursa.....