Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar hep böyle yapıyoruz. Hayrettin ne kadarda kötü oynasada bu memleketin çocuğu diye diye yokluğunda veryansın eden siz değilmiydiniz. Bir maçta hatırlıyorum (Avrupa maçımızdı) kalecimiz bir topu ıskalayıp direk gol olmuştu. O maçta mikrofonlara Diallonun bir kelimesini hiç unutmam... Futbol, futbol Futbolda hakeme çarpar gol olur, kendi kalene 2 gol bile atarsın. Mehmet Yıldız gibi artık bıçak kemiğe dayanmıştır ve kaptan olarak isyanını fevri bir şekilde dile getirirsin. Bunlar Diallonun dediği gibi futbolun içinde olan şeylerdir. Adam iyi niyetle oynuyormu siz ona bakın... Olacak böyle şeyler. 3 haftada kötü oynayacak 5 haftada... Ama bu çocuk bizim öz gardaşımız ve toprağımızın adamı... Size hiç güven olmuyor. 3-5 hafta sonra öz vatanımızın evladı Rıza Hocamızada aynısını yapacaksınız. Defol git diyeceksiz Allah kahretsin diyeceksiniz. Bunu çok defalar yaşadık. Hep böyle yapa yapa psikolojik olarak baskıda bıraktınız hem oyuncularımızı hemde hocalarımızı... Ne olursa olsun onlar istisnalar. Ama Hayrettin Rıza hoca Ziya bizim öz çocuklarımız. Hayrettin istermiydi maç başlamadan kendi kalesine gol atacağını.. Eminim deseler beni kesin oynatmayın derdi.. Bunlarıda düşünün lütfen. Ben özverisine bakarım. Ayrıca Mehmet Yıldıza da aynı şeyleri yapıyoruz. Adam kaç haftadır kötü oynuyordu şimdi biraz toparlandı yine ver yansına devam ediyorsunuz. Hemde çoğu kez nezaketten uzak davranıyorsunuz. Ayıp ediyoruz arkadaşlar. Hemde çok ayıp ediyoruz. Kimseyi ayırt etmiyorum ben bile dahil...
|
sana katılıyorum. Ama biraz eksik yazmışsın. Tüm oynayan oyuncularımızı desteklememiz lazım. Sivaslılar diye ayırt etmemek lazım. Sivaslı olmayanlara üvey evlat muamelesi yapmış gibisin. (Aslında Hayrettin de Sivaslı bizim kötülüğümüzü ister mi elinden gelenin fazlasını yapar demek istedin diye düşünüyorum)
Ben hiçbirinin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Üzerlerinde çok stres var bununla başetmek kolay değil. Destek olmalıyız yaptıkları olumlu işleri görmeliyiz ki kendilerine güvenleri gelsin.
Sivaslıydı değildi diye ayırt etmemeliyiz. Hepsi bizim için oynuyor. Hepsi de elinden geleni yapıyo. Destek olursak ellerinden gelenin fazlasını yaparlar.
Kişisel Not: Rıza hoca her maç öncesi ölüm kalım maçımızmış gibi açıklama yapması stresi daha da arttırıyor bence. 3 maçta 1 puan aldık hala puan farkı değişmedi. Gerek yok stres yapacak açıklamalara.