Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
Alt 07.02.2011, 00:57   #131
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml

ben açıkcası buradaki bazı yorumları anlamakta güçlük çekiyorum.neden mi ?çünkü bizim bulunduğumuz konum öyle bir konum ki ve biz öyle bir takımız ki (bunu bilmeyenlerimiz var)rakibin kim olduğu bizim için hiç önemli değil.karşımızda değil trabzon kim olursa olsun yenmemiz gerekiyor.onun için diyorum ki 1-0 olsun bizim için kafidir.ötesini şu an verseler dahi istemem.isteyecek ne gücümüz ne de tahammülümüz hç bir şeyimiz yok. kuru bir hırs ve hınçtan başka.böyle yazdım diye sanmayın ki umutsuz ve telşalıyım hayır değilim.tam aksine takımımıza inanıyorum.o sevgi,bekleyişi,belik kaygıyı maç sonununa her anda, bende bir çok yiğido gibi yaşacağım.ALLAH tan dileğim kazamız mübarek olur zaferle çıkabiliriz bu gazamızdan.onun için diyorum ki vurduğunuz gol olsun,ALLAH utandırmasın,dosta düşmana şu sivasın şanını duyurmayı nasip etsin.zafer kazanmayı zalimler karşısında bize nasip etsin.o oyunda kalbizmiz seninle sivasım.yenilsende yanında olacağız(ALLAH bizi bunla imtan etmesin.) bunu bil korkmadan,bedirin aslanları gibi saldır.p vefakar taraftarına onurunu teslim et...
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda güneşyurdu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...