Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı
asıl sana yeter ya.kendi kendine takımda külhanbeylik yapıyon,önüne gelene bağırıp çağırıyon,topu niye bana atmadın bilmem ne.biz de senden bıktık kardeşim 20 hafta oldu sadece iki golün var üstelik biride penaltı asıl sana yeter be...
|
Sana katılmıyorum gardaşım....
Mehmet Yıldız bu takımda kaptan ve onca yıldır bizi gururla temsil ediyor. Forvet futbolcusunun bünyesinde vardır bencillik, gol kaçırma, gol atma ve takım kaptanı olarak oyuncuları yönlendirme... Ve ayrıca takım arkadaşlarına saha içinde fevri davranma... Bizler ona burada bazı maçlar sonucunda nasıl kızma hakkına sahipsek oda saha içinde oyuncularımızın hakkını savunmaya yetkisi var... Onun kolunda bir bandaj sarılı... Unutmaki sen olsaydın o maç içinde ben adım gibi eminim ( bende dahil olmak üzere) o hakeme orada kafa atıp yere sererdin. O maçın sonucu elbetteki tersi olsaydı bu davranışı yapmayabilirdi fakat Onun bu YETERRRRR demesi mutlaka bir saygısızlık değil Tüm Sivassporlu taraftarın haykırışı yerine geçmesidir önemli olan... Bak gör milletin bir yerlerine iğne batınca nasıl zıplıyorlar. Bizim her tarafımıza çuvaldızı batmış ve takım kaptanımız çıkmış YETER demiş. Maçtan sonra gidip hakem odasını bassa dahamı ses getirirdi yoksa böylemi...
Dediğim gibi sana maalesef katılamayacağım bu konuda....