Cevap: Ziya ERDAL
Her çıkışın bir de inişi var..Ziya Erdal'da son maçlarda form düşüklüğü var..Ziya ya birilerinin gözü değdi galiba..Gözü değenin gözü çıkar inşallah..Şka bir yana son maçlarda Ziya ilk oynadığı maçlardaki gibi oynamıyor..Bunun mutlaka sebebleri vardır...Çünkü son 4 haftada yediğimiz goller genellikle Ziyanın kanadından geldi..Bunda sadece Ziya'nın suçu yok;Ziya'nın önünde oynayan oyunclarında suçu var..Son maçlarda genellikle önünde Erman oynuyor..Erman'ın Ziya'ya fazla yardım ettiğini,adam kovaladığını;Ziya hücuma çıkarken onun yerini doldurduğunu gören oldu mu;ben görmedim...Rakiplerde bu durumu farketmiş olacaklar ki son maçlarda genellikle Ziya'nın kanadından atak yapıyorlar ve de başarılı oluyorlar...Çünkü Ziya zaman zamn 3 tane rakiple karşılaşmak zorunda kalıyor..Ve de iste sitemez hatalar yapmasına neden oluyor..Bu da çok normal...Ziya'nın önünde oynacak oyuncu mutlaka ona yardım etmeli ...Ziya inşallah bu haftadan başlayarak eski formuna kavuşur;çünkü hepimiz Ziya'nın çok başarılı olmasını istiyoruz..Çünkü altyapıdan yetişen bir oyuncunu yeri tarftar için çok farklıdır...Diğer oyuncular bir yana -Ziya bir yana;onun kalbimizde ayrı bir yeri var...
|