Alıntı:
lokmankantar Nickli Üyeden Alıntı
Tüm yorumları okudum malesef yapıcı olmaktan ziyade yıkıcı kaybedilmiş ne var eğer rakibinse buca ve sadece iki puan önünde sen zor bir fikstürden çıkmışın ne konya ne buca daha doğru dürüst maç yapmadılar büyük takımlarla, Hocayı eleştirelim ama böyle değil, uğur yavaş kaldı gol yedik, ilk golde hücuma çıkarken ugur yerini boşalttı kontra gol yedik son gol ise tam anlamıyla konsantrasyon hatası hayrettin yetersiz, uğur yaşlı ve ağır ziya ise iyi niyetli ancak henüz kademeyi bile bilmiyor, sedat ligtv de konuştu adam hazır değilim diyor, abdurrahman ve ıvanovs sakat herkes hocaya sallıyor hangi hoca bindiği dalı keser hele o hoca Sivaslı ve geçmişinde kara leke yoksa lütfen sakin olalım sinirle kalkan zararla oturur olağanüstü bir durum yok bence her zaman her yerde her şeye rağmen EN BÜYÜK SİVASSPOR 
|
canım kardeşim.belki haklısın. bence yorumlar o kadar yıkıcı değil. biraz acımasızları var ama onur kırıcı fazla yorum yok. trabzon yenilmeyecek takım değildi. defans hataları olmasa yenerdik. buna inancım tam. rıza hocaya en fazla güvenenlerdenim. ivanovs abdurrahman nerdeyse 10 maçtıor sakatsa sedat ben hazır değilim diyebiliyorsa neden takımda tuttuk ben hala anlayamıyorum. takım bu kadar kötü günler yaşarken o insanların yedek kulübesinden maç izlemeri kanlarına dokunmuyormu acaba. alıyorlar paralarını nasıl olsa. bunlar ağırımıza gidiyor. yerli stoper alınabilirdi sedatı satıp. bu kadar uzun sakatlık geçiren adamı neden tutuyorlar takımda. dialloyu neden dondurdular. o zaman yabancı diyemi. hataları söylemek kimseyi üzmesin. söylenecekki ders alınsın belki hocanın göremediğini bir başkası görüyor olabilir. biz rıza çalımbayı çok seviyoruz. insan sevdiği kişide olsa hayati bir konuda hata veya yanlış varsa söylemelidir. söylemezse o zaman onun dostluğundan şüphe edilmeklidir. rıza bizim canımız ciğerimiz.