14.02.2011, 22:11
|
|
Usta Yiğido
1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Eskişehirspor-Sivasspor.
Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
22. HAFTANIN PROGRAMI
18 Şubat Cuma
20.00 Eskişehirspor - Sivasspor (Eskişehir Atatürk)
19 Şubat Cumartesi
14.00 Kasımpaşa - Ankaragücü (Recep Tayyip Erdoğan)
16.00 Bursaspor - Gaziantepspor (Bursa Atatürk)
17.00 Gençlerbirliği - Kardemir Karabükspor (Ankara 19 Mayıs)
19.00 Galatasaray - Bucaspor (Türk Telekom Arena)
20 Şubat Pazar:
14.00 Kayserispor - Medical Park Antalyaspor (Kayseri Kadir Has)
17.00 Konyaspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Konya Atatürk)
19.00 Beşiktaş - Fenerbahçe (Fiyapı İnönü)
21 Şubat Pazartesi:
20.00 Manisaspor - Trabzonspor (Manisa 19 Mayıs)
rakiplerimizden buca, istanbul arena'da gs ile oynuyor. gs en berbat halinde bile arena'nın müthiş atmosferiyle bir şekilde havaya girip maçı alabiliyor. yüzde 80 gs'nin galibiyeti yüzde 20 beraberlik diyorum.
konya evinde ibb ile oynuyor. al konya'yı vur bize. farkımız yok, hadi kendimize haksızlık etmeyelim, forvet hattında onlardan biraz daha iyiyiz ama defansımız daha kötü. ibb ikinci yarı iyi değil, geçen hafta da gençler'e kaybettiler. ama içerisi dışarısı demeden kazanabilen bir takım. ancak konya, eğer biz cuma günü eskişehir'e yenilirsek -ki büyük bir ihtimal- canını dişine takıp üzerimize çıkmak için oynayacak.
son durumda buca zaten üzerimizde, bizim kaybetme ihtimalimiz yüksek, konya'da evinde kazanırsa.... artık rahatlayan ve düşünecek çok şeyi olmayan kasımpaşa ile başbaşa kalmak üzereyiz.
bir maçta bu kadar kötümser hava çizme demeyin, ben kötümser değilim, durumumuz kötü! fotoğraf çektim o kadar!
şu durumda eskişehir'de çatır çutur kemik sesleri duyuracak kadar hırslı ve ölümüne oynamayan bir sivasspor'un sonu huzur içinde bir ölümdür.
sonrası 'rest in peace'!
|
Bence Belediye Konya'ya acımaz..Buca ve Paşa da yenilir..Bu hafta kazanırsak çok iyi olacak ama nasıl?
|