Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı
sana katılıyorum. Ama biraz eksik yazmışsın. Tüm oynayan oyuncularımızı desteklememiz lazım. Sivaslılar diye ayırt etmemek lazım. Sivaslı olmayanlara üvey evlat muamelesi yapmış gibisin. (Aslında Hayrettin de Sivaslı bizim kötülüğümüzü ister mi elinden gelenin fazlasını yapar demek istedin diye düşünüyorum)
Ben hiçbirinin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Üzerlerinde çok stres var bununla başetmek kolay değil. Destek olmalıyız yaptıkları olumlu işleri görmeliyiz ki kendilerine güvenleri gelsin.
Sivaslıydı değildi diye ayırt etmemeliyiz. Hepsi bizim için oynuyor. Hepsi de elinden geleni yapıyo. Destek olursak ellerinden gelenin fazlasını yaparlar.
Kişisel Not: Rıza hoca her maç öncesi ölüm kalım maçımızmış gibi açıklama yapması stresi daha da arttırıyor bence. 3 maçta 1 puan aldık hala puan farkı değişmedi. Gerek yok stres yapacak açıklamalara.
|
tama da arkadaşım bize zarar verdikten sonra ne yapabilirizki olmuyor işte iyi niyette bir yere kadar şurda kadı 13 hafta ondan sonra ikinci ligde bağrına basarsın öz çocuklarımızı