Alıntı:
eskisehirspor91 Nickli Üyeden Alıntı
sidik torbası yediğimizi, 90 dakika o kardeşiniz a.gücü ile birlikte anamızı bacımızı bırakmayacak şekilde küfür eden ve her türü pisliği başımıza attığınızı da yazsaydın. Çifkeflik dizboyu.86 da eskişehirde kardeşik maçında !!!! bile ne oduğunuzu çok iyi biliyoruz....sonrada gelmiş ay ayol çekiyorsunuz diyorsunuz 90 dakika ne küfürler yedik... geçen haftaki maçınızda emniyete federasyona hakeme neler neler yaptığınızı ve aranızdaki husumette hemen bize hepiniz bilmem nesiniz diye tezahürata girişmeniz.... Size Çok yakışıyor bunlar.Böyle devam edin
|
Sanal ortam ya atın atabildiğiniz kadar...Bana mantıklı konusacaksın..Bilmem kaç sene eweliyatından değil..Bursaspor taraftarı 3 yılı aşkın bir süredir küfür etmiyor.Edilmemesi içinde başta Teksas bildiriler dağıtıyor kampanyalar düzenliyor..Türkiyenin her stadında tribünün her kesiminde ufak küfürler olur.Bunun onüne geçilmesi oldukça güçtür.Tribüne hakimiyet konusunda sewmediğim çarşı ve Teksas bile bunu tam anlamıyla başarabilmiş değildir..Üç beş taraftarın birbirine ettiği küfüre değil tribünün organize ettiği küfürü kriter alacaksın.Hala bana temcit pilavı gibi eskilerden bahsedersen Bursa Eskişehir arasındaki husumetleri olan olayları olen insanları derelere atılan otobüsleri benim taraftarım kadar seninkide yapmıştır...Teksasın geçmişi çokmu iyidir elbette değildir Türkiyenin en psikopat en geçimsiz en agrasif taraftarı bizim taraftarımız olduğunu herkez biliyor.Yanlız bilinmeyen bir şey warki ozellikle anlamanı isterim Bursaspor taraftarı bu kabuğunu atmış son yıllarda her türlü pisliğinden arınmıştır..Geçmiş oyle diye gelecekte boyle olmamalıdır.Biz bunu benimsedik ama bir türlü anlatamıyoruz..Unutmadan şunuda soylemeliyimki senin tabir ettiğin ay ayolu ben çekmem ama dahilinde hakedene çektiririm..Uslubuna dikkat et ve Bursasporla ilgili derdin varsa buradaki forumu işgal etme ozelden yaz..Konu bu değil !!