RIZA HOCAYA DESTEK
Riza hocanin gelisiyle takim ruhuna kavustuk ama malesef futbol takim oyunu sahada 1- 2 kisi takima uyum saglayamadigi icin istedigimiz puanlari alamiyoruz, Riza hocaninda degerlendirdigi gibi Amatör bir takim futbolcularin yapmayacagi hatayi yapiyorlar, hani Bir ata sözü vardir bir incir bir cuvali berbat eder diye, iste bu cürükleri sezon sonunda takimdan riza hocanin uzaklastiracagini düsünüyorum... Sampiyonluga oynagigimiz futbolu tam olarak oynayamasakta o ana yakin futbol oynuyoruz, malesef Emegimizin karsiligini Futbol kapasitesi belirli bir iki kisi sayesinde alamiyoruz elimizden ucup gidiyor. Ama ben inaniyor Ve Riza Hocaya Güveniyorum cünkü süperligde neler yaptigini hepimiz biliyoruz. süperligin en deneyimli hocalarindan biridir. Bu takim asla düsmeyecek bu duruma getirenleri hepimiz biliyoruz, Futboldan anlamanyanlara takim teslim edilirse bundan kötüsünü beklemek hayal olur, Internetten Teknikdrektör arayip takimin basina getirenleridir!!!!! sivasspora Futboldan anlayan yani ayni Bülent uygunun yaptigi Adina ne derseniz deyin Menejermi Futboltakiminda sorumlu Türkiye de genc ve yetenekli futbolculari Tarayip yavas yavas takima monta edecek bir sahisa sivassporun ihtiyaci vardir.... 2. Devra cok sanssiz basladik sampiyonluga oynayan takimlarla maclar yaptik... ama inaniyorum sivassporun bir kac seri galibiyete ihtiyaci var onlari aldiktan sonra artik macalara daha öz güvenle cikacagiz....ve puanlari tabeleye yazdiracagiz.... su konumda sivassporu süperligde Riza hocadan baska hic kimse kurtaramaz
RIZA HOCA SANA GÜVENIYORUM .....