Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stadyum Yapılmazsa !
Alt 17.02.2011, 19:43   #24
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Stadyum Yapılmazsa !

Alıntı:
inadınayeniceri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaş zamansız diyorsun. Ne zaman yapılacaktı? (İnşallah olmayacak ama) Ligden düşünce mi? İki sene şampiyonluğu kovalayan Sivasspor şimdi duyuramıyor ki sesini düşünce mi duyacaklar? Rize, Kayseri şampiyonluğa mı oynuyor? İşte Sivas'ımızın kaybettiği olay budur. Destek yerine köstek. Bırakalım biz protestoyu filan ya. Haksızlığa çıt çıkarmayan, haklı tepkilere muhalefet olan, kraldan çok kralcı olan zihniyetler için neden uğraşıyoruz. Olmaz yapamayız, biz şöyleyiz, olmaz yapılmaz bilmem ne filan. Nasıl Sivas'lı sınız siz? Nerde sizin yiğitliğiniz. Valla insanın her türlü hevesini kursağında bırakıyosunuz sonra da forumlarda dönüp dolaşıp biz taraftar gruplarına laf ediyosunuz. Artık ne yapmalıyız ne demeliyiz bilmiyorum.. Şehrinin geleceğini düşünmeyen Sivaslılar Selametle!
Siz bunlara takılmayın. Biliyorum siz bir şey yaparken bazılarının destek olmasından geçtik, köstek olması insanın hevesini köreltiyor.

Ancak siz bu işlere hevesle değil tutkuyla bağlandığımız için bu ve benzeri muhteremler sizin azminizi törpüleyemez.

Bence zamanı da, organizasyonu da on numara bir düşünce. Umarım icraata dökülür ve Sivas'ın da hakkının arandığını görürü bazıları.

Tekrar emeği geçen herkesi nacizane kutluyor, sonuna kadar destekliyorum.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı emre41'a Teşekkür Ediyor...