Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Eskişehir 2-1 Sivasspor
Alt 18.02.2011, 23:25   #275
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Eskişehir 2-1 Sivasspor

Alıntı:
birdokuzaltiyed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu takımdan ümidimi kestim. Rakipler çok güzel çözmüşler, Sivasın defansının arkasına atılan her top pozisyon yada faulle sonuçlanıp tekrar pozisyona dönüşüyor.

Bu takımda artık tek suçlu Rıza Çalımbay'dır; Neden mi?

1-Dünyanın neresinde 22 maçta 2 golü olan forvet 90 dakika her maçta banko oynar ve kaptan olarak çıkar. Bu düpedüz takımı sabote edip gol atmayın demektir. Sn. forvetimiz lütfen hem kendisi hemde Rıza Hoca oturup tekrar izlesin mu maçı baştan sona.Takımın tam 11 atağını bitiriyorsa buna orta saha ne yapsın defans ne yapsın kaleci ne yapsın? Bir maçta hepsi hepsi kaç atak olabilir ki? 11 tanesini söndürüyorsun ve 90 dakika sahadasın. Kusura bakmayın ama bu bence bilerek ve inatla Sivasspor takımını kökünden dinamitlemek demektir.

2- Bizim geçen seneki en iyi transferimiz Keita neden ısrarla oynatılmıyor?

3- Neden oyuncular motive edilmiyor? Neden her hafta ateş hattına düştükleri hatırlatılıp, inançla azimle kararlılıkla mücadele etmeleri gerektiği onlara aşılanmıyor. Adamlar gayet rahat bir tarzda her hafta aynı tas aynı hamam top oynuyor?

4- Bu maçın mazereti ne acaba? Neden dürüstçe ben yeterince çalıştıramadım , motive edemedim denmiyor?

5- Neden bu takım bu kadar zayıf ve güçsüz? Neden günde çift antrenman yapılmıyor da tek antrenman yapılıyor?

Kısacası ben bu takımın bu rehavetle giderse ne maç kazanabileceğini, ne de kümede kalabileceğini düşünüyorum.
Yazık oldu Sivasın 12 Trilyonuna, yazık oldu namımıza, şöhretimize.

Artık haftaya haftaya masalından bıktım. Alın haftanızda sizin olsun
yorum yapayım dedim,sesim titriyor zaten yazamıyorum,yutkunamıyorum burya yorum yazan herkes gibi.söylediklerine büyük ölçüde katılıyorum.hocası futbolcusu hepiniz düşersek eğer defolup başka takımlara gideceksiniz. bizlerse gene bu sayfalarda olacağız.şu andan itibaren bu takıma canını dişine takmadan emek verdiğini zanneden benim düşmanımdır... mehmet yıldız efendi ilk sırada sen varsın.ilk maçta seni yuhlayacağım yeter artık sende hiç kimsede sivasspordan üstün değilsiniz.seni yuhlamazsak eğer klübeye alacakları yok son çare bu,yapacak bişey yok.o bülent ********inin inadına bile olsa nasıl kaybedersiniz bu maçı?o herifi nasıl sevindirirsiniz sizde hiç vagar yokmu?mehmet yıldız efendi sözüm ona kaptan!!! bari son dakikada git birine vur kırmızı kart görde, ben bu mağlubiyeti hazmedemedim arkadaş diye haykırmış ol.bende onur duyayım senle yazıklar olsun diyorum başka biley demiyorum...
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla