Alıntı:
atrium58 Nickli Üyeden Alıntı
Haftaya maçı alırız diye diye haftalar azaldı bıçak kemiğe dayandı. Ligtv ve trt yorumcularının keyifli keyifli yorumları artık sinirlerimi geriyor. Artık yeter hoca kalede korcanın dizleri titriyor saçmalıyor ve defansı tedirgin ediyor firikik golünden sonraki sedatın sitemi birçok şeyi anlatıyor bu kaleci yetersiz kalede birde kamenara şans ver bir görelim bu kaleciyle bu lig bitmez sol bekte hayrettin olmalı ziya kazması belki ilerde iyi oyuncu olup beni utandırır ama şu an o da çok yetersiz oyuncu yetiştirecek konumda değilizki her maç banko oynuyor bulunduğu kanat otoban oldu resmen. Bir yetersizde uğur kazması bu bölgedede aponun müzmin sakat olduğunu düşünürsek murat denenebilir bu haftaya kadar hayrettinden de stoper yapmaya çalışmakta bir başka komediydi ya her neyse. Bu kadar gol yemişsen ve hala yiyorsan artık defansta radikal kararlar alma zamanıdır. Kamanan ruhsuzunun 18 de ne işi var mehmet ve eneramo bu kadar kötüyken neden ısrar ediliyor keita neden 18 de değil ben anlayamıyorum futbol çok bilinmeyenli denklem değil akıllı ol mantıklı işler yap yeter..
|
kardeş sende hiç kimseyi komamışın onun ne işi var bunun ne işi var takımda oynatacak oyuncu kalmadı.bizim kadroyla ancak bu 18 kurulur başka alternatifi yok