Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 19.02.2011, 08:47   #80
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Yorumlarin geneli yanlis oyuncu degisikligi üzerine yani hocanin hatalarindan kaynaklandigi üzerine kurgulanmis.oda bir etken olabilir ama tümüyle gercegi yansitmiyor benim asil bu macda dikkatimi ceken sey ilk gol de sedatin topu ve rakibi bozma yerine kendi takim arkadasinin topu kurtarma sansini engellemesi ve arkadasini bozmasi, diyelimki bu bir hata sonrasinda hem hakeme hemde sonrasinda yaptigi baska bir hatadan sonra eli kolu ile hocasini fircalamasi. bu adamlari kulüp icinde bukadar etkili güclü kilan nedenleri düsünmeden edemedim. yönetimin tavizkarligimi acizligimi.hocanin altenatifsizligimi,caresizligi mi diye düsünmeden kendimi alamadim, takim oynuyor rakip alana topu tasiyor toplar orada Mehmet tarafindan bozuk para gibi harcaniyor defans da ise bu turuva atlarinin hangisi oynasa takimi,takim arkadaslarinin cabasi ve emegini yikmak icin ugrasiyor. dünki maci eskisehire arkadaslarini ve takimi bir kez daha yikan Sedat ve toplari bitirici noktalar yerine ölü noktalara tasiyan mehmet hediye etti. ikinci gol ise kaleci hatasina gelmeden önce hakemede sormak lazim hem rakibin ceza alaninda hemde cevresinde daha net pozisyonlara düdük bile calmadin. ne hikmetse müdahele topada yapilmis olsada eskisehir lehine düdük caldin ve golü hediye ettin.

Toparlarsak artik ben bu takim icerisinde turuva ati görevi üstlenmis emek ve ekmek düsmanlari oldukca bu takimin basarili olacagina inacim kalmadi bu nankörler 2. hocayi yediler 3.sünüde yiyecekler,takim arkadaslarini dövdüler, yeniden sahaya ciktilar,hocalarini binlerce kisi icinde fircaladilar yarin bir daha sahaya cikarlar. bu gereksizler karsisinda ya gelen hocalar etkisiz ve caresiz yada Hocalari Bunlar karsisinda etkisiz ve caresiz birakan bir yönetim var. Sedat denen adamin bu sezon takima yaptiklari ortada iken sahada yapmadigi Takimi onursuzluk kalmadi. hocasini bile eliyle fircaladi. Hocalari alternatifsiz birakan yönetim ozaman mecbur biraktigin hocanin arkasinda dur ve bu truva atlarinada itaat etmesini ögret. yoksa daha cok hoca kaybi daha cok üzüntü yasamaya mahkumuz.isin sonuda iyi degil herkes hesabini ona göre yapsin. bu karaktersizler oldugu sürece mohrinyo bile gelse ona bile aynisini yaparlar..
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla