Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: taraftardan yönetime ve rıza hocaya tam des
Alt 19.02.2011, 13:55   #13
mahser
Yeni Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 19.05.2009
Mesajlar: 49
Thanks: 0
16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 555 mahser FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: taraftardan yönetime ve rıza hocaya tam des

Alıntı:
risale69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
herkesin malumu olduğu üzere sivasspor son iki yıldır zor günler yaşıyor.
herşeye rağmen geçen sene yönetimin soğukkanlı davranması, paniğe kapılmaması sonucunda ligde kalmayı başarmıştık.
bu seneki kadromuz geçen seneye göre daha kaliteli ve daha iyi top oynuyor. ilk 5 hafta zorlu maçlar oynadık ve maalesef puan alacağımız maçları basit hatalar sonucu kaybettik. yine de hala umut var. bize düşen görev, yönetime , rıza hocaya ve takıma sahip çıkmak. kalacaksak onlar sayesinde kalacağamızı bir an bile unutmamalıyız.
biz konyadan da bucadan da daha bitr takımız. Allahın izniyle de kalacağız bu ligde. sizden bir taraftar olarak ricam sivas için canını dişine takan mecnun başkanımızı, rıza hocamızı sivasın bu iki has evladını üzecek, kıracaK davranışlardan çekinmeniz. sahip çıkalım onlara.
dun benımle beraber eskısehır ataturk sdadın takımımıza destek olan kardeslerımıze sonsuz tesekkurler yalnız burda bazı seylerı sızınle paylasmak ıstıyorum basta eskısehır polısının (bızımle muhattap olanlarını )kasdedıyurum akıl almaz ve hıc bır anlam veremedıgım kotu tutumunu anlıyamıyorum ayrıca sdat ıcındekı ozel guvenlıklerın tutumuda ha keza ıkıncı bır sey eskısehırspor taraftarınında agza alınmayacak kufur ve tezevratlarınında gun olup devran donerse aynı sekılde karsılık verecegımızı bılmelerını ıstıyorum yukarda yazından alıntı yaptıgım kardesımde bılsın bıraz sonra yazacaklarımı mac sonunda bursa ya hareketımızde akaryakıt ıstasyonunda karsılastıgımız rıza hocamız ve takımda yetkılı oldugunu soyleyen bır beyfendı aynen sun ları soylemıstır bu takım neden boyle dıye sordugumuzda oynamıyor o..... cocukları atmıyorlar ne yapalım kardesım dıyerek ıfadede bulunmustur buna 5 kısı canlı sahıttıtr sıvas ın has evledı olsun olmasın sıvas ın basarısı ıcın bırsey yapmıyor yada yapamıyorsa ben oyle has evlattlıga tartısırım kalacaksak onlar sayesınde kalacagımız dogrudur ama suda bılınmelıdırkı dusersekte bu lıgden onlar sayesınde dusecegız takıma destek olmanın sadece sdatı doldurup bagırarak destek olunmayacagını maca gıtmeyerek yada gıdılse dahı takıma ve yonetıme karsı tepkı gosterılerekte olabılecegınızı herkesın bılmesını ısterım arkadaslar sıvassporun sanpıyon olabılmesı ıcın her seyın degısmesı lazım sehrın yonetımın tıcaretın kafaların taraftar gurubu dıye bır araya gelen 4-5 tane kolpacının yerel kanalda yorum yapan spor yorumcularının sıvas takı medyanın her seyın arkadaslar her seyın degısmesı lazım saygılarımızla MAHŞER/SİVAS
mahser isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mahser'a Teşekkür Ediyor...