Cevap: Maçı değerlendirelim
Burda yazilarimi okuyan arkadaslar bilirler. Genellikle mac sonu taktik ve oyuncu analizleri hakkinda yorumlarimi yazarim. Yani ciddi bir sekilde.
Fakat. Bu futbolcularin ne Sivas' i nede Sivasspor taraftarlarini ciddiye aldigini sanmiyorum.
Bu nedenle diyorum ki (ciddiyetsizlik): " Kesin bizde maca cenabet cikan bir futbolcu veya kenar adami var, yoksa bu kadar talihsiz gol yemek ve bu kadar kotu ve inanilmaz maglubiyetler almanin baska bir aciklamasi olamaz".
Bu arada Mehmet Yildiz'i ve Eneramo' yu savunan arkadaslarada diyorum ki. Mazide kalan guzelliler ve anilar, malesef ilerisi icin bir sonuc vermiyor.
Ben 6 yasimda futbola basladim 25 yasima kadar oynadim. 18' imde gecirdigim talihsiz sakatlik nedeniyle profesyonel yolu kapandi ve bende kendimi amatore verdim. Sadece bu iki futbolcuyu savunan arkadaslar lutfen ve lutfen piyasada ingilizce ve turkce olarak futbolculuk ve taktik ve hatta egitimi hakkinda bir kac guzel kitap var. Bunlari okuyun ve bu futbolculari dusunerek okuyun. Ozaman anlarsiniz neden bu adamlari savunmadim diye.