Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 20.02.2011, 17:19   #138
seat
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 seat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

merhaba arkadaşlar öncelikle herkeze buradan tüm sivassporlu arkadaşlara selamlarımı sevgilerimi iletiyorum. ilk başta vefa borcumuz olan sayın bülent uygun'a yaptığımız büyük haksızlıklar için birkaç şeyden bahsetmek istiyorum. maç içersinde bülent uygunu tavırlarını ve maçı izlerken adeta sıvassporun lehine davrandığını belirtmek istiyorum. istese idi bülent hoca o maçı daha farklı alırdı diyebilirim yüklenmedi takımı hucuma çekmedi ofansig foynattı ve devamlı defansa ileri işaretleri yaparak sıvasspora yol açtı gol yolu .. ama bizimkile ne yaptı ? ve maç sonunda bülent hocanın görüşlerini dinleyen arkadaşlar hatta bülent uygun için küfürler yağdıran insanlar izlerken acaba hakzılık ettiklerini hiç düşündülermi? adamın gözleri dolmuştu eski futbolcularını gördü eskiye giti güzel günlere gitti ve yönetimden birçok arkadaşı eskişehirde bizzat kendisi ağırladı.. unutmayalım ki bülent uygun ve başkan mejnun odyakmaz halen çok eski iyi arkadaşlardır ve bugün bülent uygun sıvas için elinden gelen bütün çabasını gösterme cesaretindedir.. ve ben biliyorum ki yıllar sonra tekrar bu takımı sırtlayacaktır ... bülent uygunun sivastan gitmesine neden olan çok şeyler var arkadaşlar başta yönetimde birkaç insanı istemediği için uzaklaştırılmıştır...
seat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla