Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bunlar Nasıl Sivaslı ?
Alt 21.02.2011, 15:11   #50
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Bunlar Nasıl Sivaslı ?

Alıntı:
velibircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kendi adıma soyleyım yeri geldi manisaya da gittim Yeri geldi 3 5 tarafımızın olduğu Diyarbakıra Trabzona ve sayısız deplasmana gittim...
Diğer forma konusuna da cevabım :

Antepe şampiyonluk maçına Giderken 46 kişilik araba 55 kişi olduğu halde beni arayip 8 kişi gelıyoruz diyen ismini cismini bilmediğim (aralarında eskısehırlı adanademisporlu ankaragüclü vs Sivaslı olmayan) insanlar gerekirse bagajda gidicez diyenler gidip o gün Sivasspor forma atkı alıp geliyorsa Sivaslı olup Sivassporluyum diye gecinen İşadamları imza yok diye Sivasspor formasını ortada bırakamaz...O forma Yırtıkda olsa 10 senelik forma da olsa İçinde ufak bir sivas veya sivasspor Sevgisi olan herkes onu ortada bırakmaz...

emre
Gardaş sende yukarıda öyle yazıyon burda böyle... Sivassporluluk bu durumda, Sivas'ın vekili FB beresi ile maça gelirken, takım kötü gittiğinde takımı bırakan iyi gittiğinde daha büyük Sivassporlu yokmuş gibi davranan bunca insan varken o formayı almalarını beklemek yanlış mı yoksa her türlü almalı mı? Anlayamadım bi türlü düşünceni... Sen deplasmana gidiyorsun, formanı alıyorsun tam bir Sivassporlusun ve Sivassporluluğun, taraftar kültürünün, stadın durumunu görerek almalını beklememelisin çünkü bende yıllardır bu takımın peşinde ordan oraya giden birisi olarak böyle bir beklentim yok çünkü acı gerçekleri görüyorum...
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır