Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum
Alt 23.02.2011, 16:27   #98
Yiğiter
Usta Yiğido
 
Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Mesajlar: 4.788
Thanks: 510
1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1213 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum

Bu forumda niçin 35.000 kişilik olması gerektiğini defalarca yazıldı.Ancak arkadaşlar forum okumaktan ziyade,partilerine gelecek laftan çekindikleri için onalrı okumadan doğrudan savunma pozsiyonuna geçmişler.Bu kadar vizyonsuz düşünenler yüzünden değil mi bugün Sivas trafiği felç,bu yüzden değil mi şehir küçücük bir merkeze sıkıştı kaldı,bu yüzden değil mi Eski Sanayi şehrin göbeğinde oturdu durdu?,bu yüzden değil mi sanayiisiz bir şehir olarak kaldık?
Ben 17.000 kişilik stadımdan memnunum..TOKi bizden kar edip Trabzona,Malatya'ya aktaracak biz hala 25.000 olsun kafi diyoruz.TOKİ'ye verilecek yerlerin değerini ve boyutunu hiç düşünmüyor musunuz..?
__________________
Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
Yiğiter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Yiğiter'a Teşekkür Ediyor...