Alıntı:
akkuzu Nickli Üyeden Alıntı
Stad büyük olsun mücadele verelim eyvallah.Nasıl stadın kapasitesi yeterli diyenleri haksız görüyorsanız.Burada sadece stad için yorumdan öte siyasi rant için yorum yapan arkadaşlarıda kınayın.Bundan önce stadlarmı yapılıyordu,veya diğer partiler sırayamı geçtiler Sivasa 50.000 kişlik stad yapalım diye,sırf seçimler yaklaştıkça bazılarının siyasi hobileri için 25.000 lik stadı istemiyoruz mantığına karşıyım.
|
sayın abim, bu konudaki tartışmalarda hep karşı karşıya geliyoruz. öncelikle şunu söylemek istiyorum, stadın kapasitesi dolup dolmaması ve gerekliliğiyle ilgili trilyon tane açıklama yapıldı onları okumanızı rica ediyorum. ve her tartışmada olayı siyasete çekmeyin diyorsunuz ama burda yine siyasi yorum sayısı 5 i geçmez, sizinki dışında..
biz burda 25000 kişilik stad istemiyoruz çünkü biz 35000 (+) stad istiyoruz. trabzon a uzay üssü gibi stad ve tesis yapılırken, kayseri ye koca stad yapılırken hatta rize ye malatya ya bile stad yapılırken bize söz verildiği halde stad yapılmamasına da karşı çıkıyoruz, en doğal hakkımız. ve siyasi laflar da doğaldır, şöyle ki.. bu konuyu meclise ya da toki ye taşıyacak olan heralde ben değilim, şehrin vekilleridir ve vekiller yıllardır uykuda sanki özellikle de bu konuda.. hakkımızı savunmayacak, sivas için kendini yırtmayacak vekil de istemiyoruz bu siyasetse de evet az buçuk siyaset de yapıyoruz..