Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 25 bin Sivas'a yetmez (mi)
Alt 25.02.2011, 11:15   #19
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: 25 bin Sivas'a yetmez (mi)

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
biz zaten sivaslı olarak nelere sahip çıktık bir kayseri bir trabzon bakıyoruz memleketleriyle ilgili bir konu oldugu zaman gerek vekileri,yerel basın ve sivil toplum örgütleri sagcısı solcusu birbirlerini sevmeseler bile fikirlerini begenmeseler bile söz konusu şehirleri oldugu zaman bir araya gelip istediklerini alıyorlar..biz ise hep ahkam kesiyoruz.biz zamanında yumrugumuzu masaya vursaydık stat da 35 bin olurdu her istedigimiz olurdu vel hasıl kelam her konuda pasif kalıyoruz..memleketine sahip çıkan adam gibi vekil siyasi idareci sırf işi gücü açılışlara panellere katılmakdan çok maaşımı alır otururum diyen siyasi iderecileri görmek istemiyoruz

Destek olmalarını geçtik ama köstek olan Sivas'lı !!! insanlarımıza ne demeli ? Stadyumun kapasitesi bize yeter diyen arkadaşlara sesleniyorum. Makul ve tatmin edici bir neden söyler misiniz? Neden en az 30.000 lik istediğimizi bu kadar yapılan yorumlardan anlamışsınızdır sanırım. Ama karşı çıkanlardan ben bir açıklama bekliyorum. Soru şu : Neden yeterli görüyorsunuz bu kapasiteyi ?
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...