Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stadyum Manifestomuz!
Alt 01.03.2011, 21:27   #184
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1055 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Stadyum Manifestomuz!

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Taraftar kenidini adeta yırtıyor,parçalıyor;
Taraftar sitesi 25000kişilik stada hayır manifastosu yayınlıyor;çok sayıda insan yorum yapıyor..
Yeniçeri taraftar grubu 35000 kişilik stat için imza kampnyası başlatıyor;
AMMA YÖNETİMDEN TIK YOK...Yönetim ne yapmak istiyor,anlayana aşkolsun..
Sayın başkanımızın bir röportajında geçen yıl 30000 bin kişilik kapasitenin altında bir stat bize az gelir;zaten stadımız 17 bin kişilik onun için yapılacak stadın kapasitesi en az 30bin olmalı sözünü dün gibi hatırlıyorum..Bundan 4-5 gün önce başkanın son konuşmasını dinledim..Başkan 25 bin kişilik stat konusunda hayırlı olsun;inşallah modern bir stat yapılır ;bize bu konuda bir şey sözlenmedi şeklinde bir açıklaması var...
Sivasspor yöneticisi Faruk Taşsseten de benzer açıklamalar yapmış Sipas tv. ye...O da bize 25 bin kişilik stat şu aşamada 20 yıl yeter diyerek stadı yapacaklara teşekkür ediyor;taraftarın kampanyası için de taraftar yanlış bilgi almış;

Eğer Avrupa da final maçları olursa en az 35 bin kişilik stat gerekli;onun dışında bize 25000 bin kişilik stat yeter demiş ve ayrıca önce taraftar stadı doldursun diye de söylemiş...

Allah Aşkına Bu İşten Anlayan Var mı Biri Bana Anlatsın....Biz kulüpten bize bu konuda en azından resmi sitede açıklama yapılıp destek beklerken kulüpten tık yok. Taraftardan stadı doldurmuyor yeterince destek olmuyor diye yakınılır..Ama taraftarın yaptığı bir kampanya konusunda da kulüpten çıt çıkmaz...4 Büyükler dediğimiz kulüpler ile Eskişehir ,Ankaragücü,Bursa da taraftar stat konusunda bir kampanaya yapacakta kulüp destek vermeyecek işte o zaman yer yerinden oynardı...Ama burası Sivas kimin ne ,ne zaman ne yaptığı,ne yapacağı hiç belli olmuyor...

TARAFTAR YÖNETİMDEN STAT KONUSUNDA RESMİ SİTEDEN VE YETKİLİ AĞIZLARDAN TAM DESTEK AÇIKLAMALARI BEKLİYOR...HERKES GİDİCİ AMA SİVASSPOR KULÜBÜ VE TARAFTARI HER ZAMAN KALICIDIR ...HER ŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN....
İnan bu konuda bende buyuk hayal kırıklıgı yasıyorum. Özellıkle Mecnun başkanın bu tavrı benı bır haylı şaşırttı. Yönetim önümüzdeki 20-50 yılı neden düşünsün ki! İki gün sonra bırakıp gidecekler. O yüzden demekkı uzun süreli çıkarlarımızı düşünmek çok da önemli değil. Yine de bir umut başkandan bekledıgımız acıklamalar gelır dıye umuyoruz!
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...