Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı
ben çok rahatım çünki konya ve bucayı izliyorum şuan kasımpaşa onlardan iyi durumda şuan süper ligte hiç bir maçta 3 puan alacak durumları yok bu maçta Zaten Hiç bir beklentim yoktu tek beni ümitlendiren gs ile yaptığı maçtı ama yinede dirilerdi bu maçta eneramo ve korcan iyi performans gösterdiler yedimiz 2. golü çok şanssız bir goldü.2.yarının başından 3.golü yiyene kadar iyi futbol oynadık ama rıza hocanın hamleleri çok kötüydü bizim bu basit gol yemeyi çözersek iyi bir takımız ama bu sorun sene sonuna yeni futbolcular alına kadar çözülmez
|
kardeşim Korcan mı iyi idi.Adam yanından giden topa baktı frikik golünde.bu mu iyi oyuncu.gecen haftanın kalecisi Kamenar ı eleştirdiniz.adamın 1 hatası vardı.Ayrıca kamenar topu oyuna sokarken işabetli paslar attı korcan rakibe pas attı bumu kalecilik rüştünün bir benzeri yan top zaafiyeti olan ve her topa cıkmaya cesaret edemeyen.Haftaya kayseri bize macı vermezse gör o zaman Sivas'ı.Ben en çok Grosicki ye üzüldüm.adama pas atmadılar ki oynasın.Mehmet desen bir mal.Her topu kaptırıyor.grosickiye pas versen adam isabetli pas atıyor olmaz böle şey.