Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 06.03.2011, 18:32   #179
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Geçen hafta ayağa pas yapan Sivasspor nereye gitmişti anlamadım sahada ne yaptığı belli olmayan bir takım vardı adeta..Mehmet yıldızın ezdiği mehmet nasın kaybettiği topları sayamadım.Sanki Manisayı yenince herşey bitmiş gibi bir hal vardı.

Bir eleştirim Rıza hocaya olacak..Tam ilk yarının sonlarına doğru takım kendini bulmuş golüde bulmuş belki ikinci yarı aynı 11le çıksan aynı oyunla devam etsek beraberliği sağlayacaz sen git oyuncu değiştir acellen ne.Ve aynı Rıza hoca rakip takım orta sahaya Zuritayı alıp orta sahadaki üstünlüğü ele geçirirken bu seferde müdahele etmiyor.Hayret doğrusu..

Bir diğer eleştirim ise Sedat denen şahsa.Belki düzelirsin dedim ama yok senden bize hiç bir yara gelmez.Şu ligdeki 18 takımda benim olsun birinde oynatmam senin.Bugün Sivasspor seni bıraksın bank asyadaki takımlar bile talib olmaz sana.

YETER ARTIK AKLINIZI BAŞINIZA ALIN.ADAM GİBİ OYNAYAN OYNAR OYNAMAYAN DEF OLUR GİDER..
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla