Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 06.03.2011, 23:00   #191
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Riza hocaya sorularim var

1) Geldin geleli her mac sonrasi basit gol defans hatasindan bahsediyorsun peki o zaman niye defansa transfer yapmadin?

2) niye 2 tane kiralik kaleci aldin? bunlardan birisinin sadece bank asya deneyimi var digeride 6 aydir mac yapmamis. Hangi takimin yedek kalecisi yabanci?

3) 6 aydir oynamayan Mendonca'yi niye aldin?

4) Hazir olmayan Eneroma'yi niye aldin?

5) Takimda torpilli futbolcular var mi?
Kardeşim; Bir yerde işler iyi gitmediğinde değil üç beş yüzlerce soru sorabileceğin nokta tesbit edebilirsin..We bunları sormaktada bir taraftar olarak haklı sebeplerin vardır.Sen defansın zaafiyetlerinden yakınırsın buradaki başka kardeşlerim (ki çok gordüm) ofansın zayıflığından yakındı çoğu zaman...Yani Sivasspor futbol takımının içerisinde zaafiyetlerin çokça olduğunu genel anlamda soyleyebiliriz...Burada bu takdir hakkını elbette hoca kullanıp gerekli gordüğü yerlere transferlerini yapacaktır ve yapmıştır..Kalecilerini yedek alıyorsa kanat futbolcusu alıyorsa defansa takviyeler yapmıyorsa hocanın kendine gore bildiği şeyler wardır ki bunu sen ben tartışırız ama bir sonuç çıkaramayız..Her zaman belirtmişimdir Rıza hocayı insan olarak çok sewer hoca olarak asla taswip etmem..Ama bu takımıda çok rahat bir konumda almadı..Binbir dert sıkıntı we düşme potasındayken aldı we elinden geleni yapıyor diye düşünüyorum..Bizler her şeyin hocada bittiğini sanıyoruz oysaki hocanında sozünün bittiği noktalar wardır.Transfer yapmadı diyebiliriz belki transferi istedi takımın bütçesi elwerişli değildi yonetim almadı bunu bilemeyiz...Kiralık kaleci aldı belkide onümüzdeki sezonlarda gerçekten iyi bir kaleci almak için bunu yaptı ..Bunlar olabilir olmayabilirde Anlatmak istediğim gemi kaptanı hocadır yaptığı işler kendine gore doğrudur veya yanlıştır ama nihayetinde bu kişi Türkiyede saygı gormüş Rıza Çalımbaydır...Taswip etmesekte saygıyla yaklaşmalı we beklemeliyiz diye düşünüyorum...Torpil olayına gelince inan bunu okuyunca tebessüm ettim biraz.Rıza hoca şu konumda bırak torpilli futbolcuyu düşünmeyi eğer oyle bir torpili bulabilirse ewwela kendisine uygular diye düşünüyorum..Bu sıkıntılar içerisinde torpil falan düşünemez..Saygıalar...