Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: YENİÇERİLER Kayseri Maçı
Alt 13.03.2011, 22:57   #17
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 954 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: YENİÇERİLER Kayseri Maçı

Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kusura bakmayın birkaç kendini bilmez sahte kayserisporlu yanlış hareket yaptı diye ben bütün kayserisporlu kardeşlerimi kötüleyemem.
Valla kardeş açıkçası ben de senle aynı görüşteyim. İnternet icat oldu olalı klavyede sahte delikanlılar peyda oldu. Birkaç kişi birşey yazıyor sonra millet bütün hepsine genelleyip birbirine giriyor.

Nasılki Kayserili birkaç kişi yanlış yaparsa eleştiriyoruz, aynı şeyi biz de yaparsak eleştirmeliyiz. Hiçbir şekilde yapılan hataları camiların tamamına genellememek lazım. Benim 2 yılım Kayseri'de geçti yukarda arkadaşların dediği gibi bir düşmanlık falan görmedim. Sivas'ta da birçok Kayserili komşumuz var hiç böyle bir tabloyla karşılaşmadım. Aksine hep birbirimizle iyi geçiniriz. Kültürümüz, örfümüz, adetimiz aynı.

Birçoğumuzun Kayserili akrabası var. Gelin alıp gelin veriyoruz. Komşuluk hakkımız var. Akrabalıklar kurmuşuz. Zamanında yapılan yanlışlıklar yüzünden böyle kan davası devam ettirir gibi düşmanlıklar çıkarmayalım.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda talha58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...