Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Rakipler ve fikstür
Alt 15.03.2011, 00:04   #49
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1045 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Rakipler ve fikstür

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eğer federasyonda şehir anlamında kayırılmalar gerçekten war ise söyledikleriniz elbette doğru bende katılıyorum..Ama benim fikrim farklı bir yöndedir ..Rahmetli Hasan Doğan ve bu yönetimin daha önceki futbol fedarasyon yönetimlerinden daha tarafsız daha ilkeli olduklarını düşünüyorum..Önceden her türlü rezillik wardı fedarasyonda..Bence şimdi warsada çok daha az...Şimdi bana bir şürü örnek olarak hakem yanlışları ile dolu maçları örnek gösterip bunlara ne diyeceksiniz diye sorabilirsiniz..Ben bu yaşıma geldim Türkiyede hakem yanlışı olmayan daha doğrusu haksızlığa uğramayan bir takım görmedim...Bu hafta A takımı haksızlığa uğruyor bir kaç hafta sonra bakıyorsunuz bu haksızlığa maruz kalan takım haksız bir galibiyet alıyor..yani bütün bunlar futbolun içinde sadece Türkiyemizde değil dünyada war we warolmayada dewam edecek...Ama büyükşehir futbol takımı tercih edilmesi bana mantıkı gelmiyor öyle olmuş olsa idi kaç yıldır süper ligimizde İzmir takımı yok ve federasyon başkanı da İzmirli..Hatta koyu bir Altay taraftarı...Bir şekilde bir İzmir takımını weya Altayı süper lige çıkarmazlarmıydı diye bir soru akıllara geliyor...Yani söylediğiniz şey bence önceki fedarasyonlarda yapılmış fakat günümüzde yapılmasına ihtimal wermediğim bir olaydır..Saygılar...

Bencede tek bir maçla kimseye iftira atılması doğru değil. Bizim golümüzde de ofsayt olduğunu söylüyorlar. Hatta bazı forumlarda Sivas işi masa başında bitirdi bile diyenler var. Bütün bu söylenenler saçmalık. İki maçtada atlanan kararlar varsa bile bunlar hatadır.Altında başka şeyler aramak sadece kişilerin kendı ürettiği felaket senaryolarıdır..Haftaya gideceğiz İzmir'e kendi ipimizi kendimiz çekeceğiz,bu kadar basit..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...