20.03.2011, 22:11
|
|
Usta Yiğido
2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Maçı değerlendirelim
Cevap: Bucaspor - Sivasspor 13.03.2011, 23:54 #41
HAYALKAFE
Tecrübeli Yiğido
204 Mesajına 960 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 267 Cevap: Bucaspor - Sivasspor
--------------------------------------------------------------------------------
6 puanlık bir maç ve tam bir kırılma maçı galibiyetle döndüğümüz an buca da devre dışı kalacaktır ve çok rahat ligde kalacağımız ortaya çıkacaktır. eğğer galip gelemiyorsak yenilmeden dönmek yani 1 puanla gelmek de önemlidir. oyun anlayışları ve psikolojik atmosfer ve lig tecrübesine dayanarak diyorum ki Sivasspor bu maçı sanılandan çok daha kolay ve farklı kazanacaktır. eneramo patlama yapacakatır, ondan 2 gol veya hat-trick bekliyorum.
Buca maçından önce yaptığım yorumda da maçı çok rahat alacağımızı belirtmiştim. Bazı arkadaşalrı anlamakta zorlanıyorum hala diyorlar ki hakemin bize kıyağı oldu falan??? penaltı pozisyonuna iyi bakın alttan diziyle suareze darbesi var bucalı adamın zaten o pozisyona penaltı verirsen bari gol şansından dolayı kırmızı kart farz olur. İkincisi Buca 10 kişi kalmasa bile Sivassporun bu maçı rahat alacağı ortadaydı. Korcan çok iyi oynadı.Kanatları çok güzel kullandık.Eneramo giderek klasını, gücünü ve bitiriciliğini konuşturmaya başlıyor.Grosicki de iyi oynadı penaltı kaçırması şanssızlıktı tabi ama Buca kalecisi de doğru köşeyi iyi seçip iyi de uzandı. Suarez golünü attı penaltıyı da yaptırdı ama daha etkili olabileceği maçta vasata kaldı bence. Cihan girdi golünü attı ama hala bencilliğini atamamış, Rıza Hoca kulaklarını çekerse iyi olacak.Hayrettin fena değildi düştüğü pozisyonda dikkatli seyredin düşmese de topu adama kaptırmak üzereydi çünkü topu tersine almaya çalıştı ama adam zaten ordan geliyordu.Erman topu çabuk oynayıp zamanında pasları attığında işi bitiriyor ama gereksiz yere topu tuttuğunda takımımız hızlı çıkamıyor zira buna uygun Eneramo ve Grosicki gibi 2 hızlı adamımız var. Mehmet Nas Kadirin yokluğunda ortada iyi koştu iyi bastı ama bazı pozisyonarda gereksiz uzun paslar attı ve panikledi.Genel anlamda takım iyi mücadele etti. Oradaki taraftarlarımız bizleri ayrıca gururlandırdı. Sivas bu galibiyetle çok keskin bir virajı rahat döndü. Buca bu mağlubiyet ve moral bozukluğuyla bence artık yarıştan kopmaya başladı.Devre arası burada ve sohbette arkadaşlarla konuşurken 3 büyük adayın aksımpaşa -konya-buca olduğunu ve belki bunlara geneçlerbirliğinin dahil olacağını söylemişti. Ayrıca Sivasspor bitime 2-3 hafta kala ligde kalmayı garantiler. Buca-Kasımpaşa-Konya çok çok önceden ligden kopmaya adaydır.Kehanetimin yine arkasıdnayım : Fener bitime 2 hafta kala şampiyon olur, Sivas bitime 2 hafta kala ligde kalışını ilan eder. 
|