21.03.2011, 18:27
|
|
|
Yiğido
165 Mesajına 392 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 
|
Cevap: İzmirde RezaLet
Alıntı:
5858ismail3535 Nickli Üyeden Alıntı
Sivassporumuzun Maçına Her yerden qeLen vardı Saat 9.00 Da ßiLet kuruğu başladı. Bize qeLen Bilqi Saat 3 te Biletlerin Polis tarafından Dağıtılaçağıdı Yaklaşık 380 tane bilet bulunduğunu söyledi ßeklemeye Devam ettik Saat 3 doğru yaklaşık 300-400 Yakın taraftar kuyruktaydı Saat 5 kadar bekledik. O sırada qörevLi qeldi Dediki biletler satıldı Dedi ortalık karışmaya başlamısdı Sonra GörevLi 30 tane bilett satılçağını söyledi ÖndekiLer BiletLeri aldı ama Çok taraftarımız dışarda Kaldı Açıklama yapdı Sizin Kendi taraftar dernekleriniz Biletleri önceden aldı dedi Okadar kişi ßoşu boşuna bekledi ve Uzak yerLerden qeLenler vardı ßen Biletimi önceden almıştım ama o kadar qardaşlarımız ve taraftarlarımız Maça Alınmadı...
|
buna benzer benimde geçen sene kayserispor musakabasında başıma geldi kayserispor taraftarları maç biletlerini almışlar ve satmıyorlarda fikret ünsalda röpartaj yapıyordu dedimki syn basın sözcüm böle böle bilet bulamıyoruz takımı desteklemeye sivastan geldik dedim ADAM BANA NE DESE BENİM BİLE BİLETİM YOK NEREDE OTURACAGIMI BİLMİYORUM DEDİ İNŞALLAH FİKRET ÜNSAL GİDERDE ADAM GİBİ TAKIMINA VE TARAFTARINA SAHİP ÇIKAN BİR BASIN SÖZCÜSÜ GELİR!!!
|
|
|