Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Haydi Sivas 4 Eylül Stadyumu'na
Alt 22.03.2011, 21:08   #10
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Haydi Sivas 4 Eylül Stadyumu'na

Alıntı:
zgR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
taraftarimiz umit milli takimimiza guzel destek verirse ilerde taraftar destegine ihtiyac duyulan her macta tercihler hatta favoriler arasinda olabiliriz.ins ilgiyi fazlasiyla gosterir halkimiz.
ben bu konuda bizi düşündüklerini sanmıyorum. böylesi durumlarda favori yerler belli...erzurum-bitlis-urfa- filan olur.

bu bence yarım elma gönül alma.yüksel tepkiyi frenleme taktiği olabilir.çünkü istanbuldaki fakslarına bir ara çok protesto gitti hakem mevzusu yüzünden.bence onu yumuşatmak içi uzatılan bir zeytin dalı...
ki bunun böyle olduğunun en büyük kanıtı 85 yılda bir maç vermişler...

-adamlar bizim daha büyük şeylere layık olduğumuz biliyorlar.onu vermiyorlar.hangi büyük turnuvada adımız geçti?hiç birinde...eeee
işte sırf bile bizi uyutmak için yaptıklarını gösteriyor.
biz mlli takımı hiçbir çıkar için desteklemiyoruz..milli takım olduğu için karşılıksız destekliyoruz
-iş taraftarlığa kalsa eskişehire,bursaya,urfaya verirler....
onlar suçlarını biliyorlar....uefa16 da yoktuk uefa202 de olmayacağız bu kadar basit...
-ve hiçbir zaman stadımız olmadığı için fnal maçı da oynanmayacak.zaten biz oynamadıkatan sonra çok da önemli değil...

-tayyip TRT1 de; 1.liğde olanlara öncelik vereceğiz.bank asya ya 2. olara bakacağız.asıl hedefimiz ilçeler kadar yap çimli sahayı yagınlaştırıp gençliği spora teşvik etmek olan küçük sahalar yapmak dedi..

-sivassporun sıralamsınıda biliyor..17 puanlı iki takım var..biri benim semtin takımı diğeri konya
-bucanın 21 puanı var-
üstte sivas dedi.
-işin ilginci ligde izmirin takımı yok ama satada yapacağız dedi.ama5 dk.sonra bucadan bahs etti.bucanın izmir takımı olduğunu bilmiyor...demekki.
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla